EUROPREST - Servicii de dezinsecție, deratizare, dezinfecție, ignifugare lemn și fumigare cereale

EUROPREST - Servicii de dezinsecție, deratizare, dezinfecție, ignifugare lemn și fumigare cereale

actualizat la
25.07.2022
vizualizări
2911
7 voturi
status
actualizat

EUROPREST TEAM 98 oferă servicii complete de dezinsecție, deratizare, dezinfecție, ignifugare lemn și materiale textile, dar și fumigare cereale. Cu o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu, compania deține personal calificat și echipamente de ultimă generație, prestând servicii prompte și calitative.

Printre clienții EUROPREST se numără companii de stat, instituții plublice, unități sanitare, dar și societăți comerciale mici și mijlocii. Echipele de intervenție utilizează aparaturi performante și eficiente (nebulizatoare ULV, termonebulizatoare, atomizoare de mare putere, capcane pentru daunatori, statii de intoxicare), garantând reușita oricărei intervenții.

EUROPREST experți în combaterea dăunătorilor

Specialiștii EUROPREST oferă consultanță de specialitate și efectuează o evaluare înaintea oricărei intervenții, pentru a se asigura că tipul de dăunător este corect identificat, iar acțiunea de dezinsecție, deratizare sau dezinfecție va fi un succes.

Totodată, firma deține autorizațiile necesare prestării acestor servicii DDD, obligatorii prin lege oricărei persoană juridică.

EUROPREST TEAM 98 - servicii complete DDD

Dezinsecția reprezintă totalitatea metodelor și mijloacelor de prevenire și combatere a artropodelor și insectelor târâtoare sau zburătoare. Pe raza județului Constanța, compania efectuează servicii de dezinsecție în regim de urgență.

EUROPREST efectuează deratizarea (tratamentul de prevenție și combatere al rozătoarelor) la interior și la exterior, atât prin metode chimice, cât și prin metode non-chimice. Dezinsecția efectuată de către specialiștii firmei constă în decontaminarea suprafețelor și eliminarea microorganismelor patogene și se aplică prin pulverizare sau nebulizare.

Echipa este specializată, de asemenea, în ignifugarea lemnului, procedeu prin intermediul căruia se obține sporirea nivelului de rezistență la ardere, dar și în fumigarea cerealelor, metodă prin care se realizează dezinsecția produselor pentru a combate insectele și pentru a asigura exterminarea lor în toate etapele lor biologice.

EUROPREST oferă servicii complete de dezinsecție, deratizare, dezinfecție, ignifugare lemn și fumigare cereale, activând cu profesionalism și promptitudine pentru reușita oricărei intervenții.

Galerie fotografii EUROPREST - Servicii de dezinsecție, deratizare, dezinfecție, ignifugare lemn și fumigare cereale

Produse și servicii oferite de EUROPREST:

 • Dezinsecție
 • Deratizare
 • Dezinfecție
 • Ignifugare lemn și materiale textile
 • Fumigare cereale
 • Curățare hoteluri

Contact EUROPREST TEAM 98 SRL

 • Telefon: 0786 888 800
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Constanța, Str. Interioară, nr. 3, jud. Constanța

 • Adresa WEB: https://euro-prest.ro/
7 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti EUROPREST TEAM 98 SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

BIO SERV MED - servici de dezinfectie si deratizare - produse profesionale pentru curatenie
2.06.2009
12764 vizualizari

BIO SERV MED - servici de dezinfectie si deratizare - produse profesionale pentru curatenie

Avem placerea de a va informa asupra ofertei noastre referitoare la prestarea de servicii D.D.D. si la distributia de produse profesionale pentru curatenie.SC BIO SERV MED S.R.L. este o firma tanara, specializata in servicii de dezinsectie, dezinfect...
CORAL IMPEX - Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție și Tratamente fitosanitare
07.07.2022
4036 vizualizari

CORAL IMPEX - Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție și Tratamente fitosanitare

CORAL IMPEX este o firmă specializată în servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, combatere a insectelor și dăunătorilor de orice tip, tratamente fitosanitare, dar și controlul păsărilor dăunătoare. Permanenta adaptare la cerințele pieței...
BS GROUP - Servicii de curățenie pentru o lume mai curată!
07.03.2016
7309 vizualizari

BS GROUP - Servicii de curățenie pentru o lume mai curată!

BS GROUP este o societate înființată în anul 1999, specializată în oferirea de servicii profesionale de curățenie în industrie, spații office sau spații comerciale.Din momentul apariției pe piață și până în prezent, BS GROUP s-a dezvoltat continuu, o...