EUROTIGLA - Țiglă metalică, tablă cutată, învelitori, folii și membrane, ferestre pentru mansardă

EUROTIGLA - Țiglă metalică, tablă cutată, învelitori, folii și membrane, ferestre pentru mansardă

actualizat la
28.03.2019
vizualizări
3300
3 voturi
5 EUROTIGLA - Țiglă metalică, tablă cutată, învelitori, folii și membrane, ferestre pentru mansardă
status
actualizat

 

Activitatea companiei EUROTIGLA a început în primăvara anului 2011, cu 2 angajați, un showroom și un depozit de 100 mp. În acel moment, veneam pe piață sistemelor de învelitori acoperișuri din Constanța cu noutatea sistemului pluvial rectangular.

Am evoluat de la an la an, pornind în 2011 de la 300 de clienți și 38.000 mp tablă tip țiglă vândută, și ajungând în 2018 la peste 3000 de clienți și 280.000 mp tablă tip țiglă vândută, mare parte a învelitorilor vândute fiind complete - cu sistem pluvial.

Lucrăm cu 10 echipe de montaj specializate, fapt ce ne-a permis să avem în portofoliu lucrări complexe atât ca suprafață, cât și ca structură, unele ajungând chiar la 4300 mp. Unii dintre montatorii noștri au diplomă de tinichigiu de sisteme de acoperişuri şi învelitori recunoscută de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale și la nivelul întregii Uniuni Europene (este vorba de cursurile Școlii Wetterbest, prima fabrică românească ce poate forma tinichigii de sisteme de acoperişuri şi învelitori.)

În decursul timpului, am evoluat și în privința logisticii, în prezent avem un depozit cu o suprafață de 800 mp, mașini proprii de transport marfă, autoturisme proprii folosite de agenții de vânzări, și o echipa tânăra și specializată, care poate oferi consultanță personalizată pentru clienții noștri.

În 2017 am ales să schimbăm strategia de afaceri, stabilind un parteneriat cu un brand național puternic, care produce țigle metalice de calitate superioară. Parteneriatul cu Depaco®, deținătorul brandului Wetterbest® ne permite comercializarea unei game mult mai variate de produse, la standarde europene.

Tot din dorința de a oferi clienților noștri diversitate, începând cu anul 2018 am devenit parteneri ai Bilka România, astfel încât în acest moment lucrăm cu cei mai mari producători de sisteme pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii).

Avem cel mai mare depozit de sisteme pentru acoperișuri din Constanța și vindem 10 modele de tablă tip țiglă, într-o gamă variată de culori, precum și ferestre de mansardă Velux și Fakro.

Deoarece seriozitatea ne caracterizează, primim cu plăcere și interes atât recomandările, cât și criticile clienților, fapt ce ne-a ajutat de-a lungul timpului să ne perfecționăm atât serviciile de ofertare, transport și suport tehnic, cât și calitatea și diversitatea produselor comercializate.

Galerie fotografii eurotigla - țiglă metalică, tablă cutată, învelitori, folii și membrane, ferestre pentru mansardă

Contact EUROTIGLA SRL

  • Telefon: 0799 353 535; 0766 701 882; 0766 565 074; 0341 456 408
    Fax: Nespecificat
  • Persoana de contact: Dancă Andrei
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adresa WEB: http://www.euro-tigla.ro
  • Adrese:

    Bld. Aurel Vlaicu, nr. 144, Constanța

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma EUROTIGLA SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi EUROTIGLA SRL, Tel: 0799 353 535; 0766 701 882; 0766 565 074; 0341 456 408

3 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai colaborat sau cunoşti EUROTIGLA SRL, poți acorda un vot în CONSTANTA CONSTRUCT:

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ROT BUILDING INVEST - Sisteme de acoperiș, țiglă metalică, tablă cutată și panouri termoizolante
22.04.2019
9731 vizualizari

ROT BUILDING INVEST - Sisteme de acoperiș, țiglă metalică, tablă cutată și panouri termoizolante

ROT BUILDING INVEST este o companie care are ca principale domenii de activitate distribuția si comercializarea de sisteme de acoperiș - toate elementele și accesoriile necesare acoperișurilor din țiglă metalică sau tablă fălțuită, tablă cutată, tabl...
DRAGOS TRADING - acoperisuri din tigla metalica - tamplarie PVC - jgheaburi si burlane
2.06.2009
14235 vizualizari

DRAGOS TRADING - acoperisuri din tigla metalica - tamplarie PVC - jgheaburi si burlane

Comercializam, distribuim si montam la pret de importator tigle metalice KAMI. Tiglele metalice KAMI sunt un produs 100% suedez, fabricat in Suedia din cel mai competitiv otel suedez. Montajul se face in toata tara fara cheltuieli suplimentare de tra...
BRUNTEK – Producător de Țiglă metalică și Tablă Cutată, sisteme pluviale, sisteme industriale
14.03.2019
374 vizualizari

BRUNTEK – Producător de Țiglă metalică și Tablă Cutată, sisteme pluviale, sisteme industriale

BrunTek ( www.bruntek.ro ) deține o activitate îndelungată în producerea de învelitori metalice destinate domeniului rezidențial și industrial. Portofoliul nostru include proiecte din industrii diverse, acoperind marile orașe din România. Suntem o ...