GALENADA - Pardoseli industriale și rezidențiale

GALENADA - Pardoseli industriale și rezidențiale

actualizat la
22.04.2024
vizualizări
249
1 voturi
status
actualizat

GALENADA realizează pardoseli industriale și rezidențiale, executate la nivel național.

Echipa, formată din specialiști în betoane clasice și betoane rutiere, execută serviciile pentru spații comerciale de orice tip (locații pentru relaxare, conferințe si expoziții, instituții de sănătate, parcări exterioare/interioare, comerț hotelier, zone pentru sport indoor sau outdoor, etc.).

IMG 20210406 1455281

Pentru pardoseli industriale, domeniile de utilizare includ: zone pentru depozitare sau parcări pentru utilaje grele, ansambluri pentru săli de așteptare sau zone pentru tranzit din industria de transport, hale de producție, etc.

Firma activează în domeniu de peste 27 ani, iar până în momentul prezent, a adunat peste 1,000,000 de metri pătrați de pardoseli industriale și rezidențiale executate cu profesionalism.

Pentru că betonul este un material extrem de flexibil când vine vorba de amestecarea acestuia cu diferite ingrediente, tehnologiile cu care se realizează finisarea suprafețelor turnate sunt de asemenea, diverse. 

Pardoselile prin elicopterizare sunt formate dintr-un strat de beton propriu-zis, peste care se aplică un strat compus din ciment, cuartz, minerale, dar și pigmenţi de culoare pentru finisaje personalizate (depinde de caz).

În industria construcțiilor, elicopterizarea mecanizată nu are rival, deoarece suprafața (pardoseala) rezultată în urma acestui proces este una dură și, în același timp, estetică.

Pardoselile cu beton elicopterizat au o durată de viață îndelungată, rămân intacte în cazul frecării repetate, iar întreținerea acestora implică resurse minime de materiale.

Pardoselile industriale sunt rezistente la apă, acizi organici și anorganici, uleiuri, detergenți, benzină, motorină, etc.

AVANTAJE:

Aplicare uşoară şi rapidă;
Durată de viaţă îndelungată;
Diversitate de culori;
Rezistenţă foarte bună la stres mecanic;
Suprafeţe omogene şi perfect netede;

Intră în legătură cu echipa GALENADA pentru a beneficia de lucrări complexe în domeniu, tarife low-cost și profesionalism!

Galerie fotografii GALENADA - Pardoseli industriale și rezidențiale

Servicii oferite de GALENADA:

 • Pardoseli industriale;
 • Pardoseli rezidențiale;

Contact GALENADA S.R.L.

 • Telefon: 0756 251 775
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Sediu: Str. Micro 20, Galați

  SERVICII PRESTATE LA NIVEL NAȚIONAL

 • Adresa WEB: https://galenada.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti GALENADA S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

MACONZ CONSTRUCT - Construcții industriale, pardoseli industriale, hidroizolații
16.08.2023
1042 vizualizari

MACONZ CONSTRUCT - Construcții industriale, pardoseli industriale, hidroizolații

MACONZ CONSTRUCT execută la nivel național lucrări de hidroizolații, termoizolații, pardoseli industriale, rețele de canalizare pluvială și alte servicii conexe. Societatea are implementate sistemele de: ISO 9001: 2008 – pentru sistemul de managemen...
EMS FHP SYSTEMS - Specialist în sisteme de pardoseală epoxidice, poliuretanice și vinil-esterice
21.03.2019
5968 vizualizari

EMS FHP SYSTEMS - Specialist în sisteme de pardoseală epoxidice, poliuretanice și vinil-esterice

Compania European Multisolution Systems (EMS) FHP Systems din Turda oferă o gamă completă și bogată de soluții pentru sistemele de pardoseală necesare în spații diverse, clasându-se totodată în topul celor mai buni producători de pardoseli epoxidice ...
DARES ACTIV CONSTRUCT - Pardoseli industriale - Hidroizolații și termoizolații
25.08.2015
6927 vizualizari

DARES ACTIV CONSTRUCT - Pardoseli industriale - Hidroizolații și termoizolații

DARES ACTIV CONSTRUCT este o companie specializată în realizarea de pardoseli industriale din beton, pardoseli epoxidice și pardoseli poliuretanice. Societatea execută de asemenea și termoizolații și hidroizolații pentru mansarde, terase, acoperișuri...