LICHTGITTER RO - Grătare metalice - Scări metalice

LICHTGITTER RO - Grătare metalice - Scări metalice

actualizat la
09.01.2024
vizualizări
6637
1 voturi
status
actualizat

LICHTGITTER RO produce grătare metalice și scări metalice, fabricate cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră în atelierul din Oradea.

Compania face parte din grupul de firme Lichtgitter, producător de grătare metalice renumit la nivel mondial, având colaboratori în majoritatea țărilor din Europa.

821 image 3

Catalogul extins de produse include:

 • grătare metalice sudate, grătare metalice presate sau perforate, grătare din material compozit, grătare metalice pentru fațadă, scări metalice tip spirală, scări metalice drepte, scări metalice verticale, scări pentru acces container și nu numai. 

Grătarele și scările metalice pot fi realizate din diverse materiale (oțel, oțel-inoxidabil INOX sau aluminiu) și pot avea diferite dimensiuni sau decupaje.

LICHTGITTER RO pune la dispoziția clienților un pachet complet de servicii, fiind singurul producător de grătare din România care oferă tot pachetul de servicii (de la măsurători până la recepția grătarelor montate).

Echipa de profesioniști asigură măsurarea zonelor care vor fi acoperite cu grătare, livrarea la nivel național și montarea acestora indiferent de oraș sau de complexitatea lucrării.

Firma este activă în domeniu de peste 16 ani, timp în care și-a format un portofoliu amplu de lucrări prestate la nivel național.

Din portofoliul firmei fac parte: CET- Oradea, Cluj Bussiness Center, Mall CORESI Brașov, Sediul RCS-RDS București, etc.

De asemenea, colaborările de lungă durată cu clienții care au apelat la produsele și serviciile oferite sunt un fapt ce asigură nivelul înalt de profesionalism al LICHTGITTER RO.

Galerie fotografii LICHTGITTER RO - Grătare metalice - Scări metalice

Produse oferite de LICHTGITTER RO:

Grătare metalice:

 • Grătare metalice sudate SP;
 • Grătare metalice presate;
 • Grătare metalice perforate;
 • Grătare material compozit;
 • Grătare metalice pentru fațadă;

Scări metalice:

 • Scări metalice spirală LG Standard;
 • Scări metalice spirală LG Special;
 • Scări acces container;

Servicii oferite de LICHTGITTER RO:

 • Măsurători;
 • Livrare;
 • Montaj grătare (pe șantier) indiferent de locație sau dificultate;

Contact LICHTGITTER RO

 • Telefon: 0723 830 482; 0722 626 020
  Fax: 0259 411 705
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Sat Santăul Mare, Comuna Borș, Nr. 131C, Jud. Bihor

  Servicii la nivel național!

  Telefon: 0259 472 401; 0723 830 482

 • Adresa WEB: https://www.lichtgitter.ro
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti LICHTGITTER RO, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ULTRA CON - Proiectare construcții civile, industriale și agricole, optimizare structuri de rezistență, hale și structuri metalice
14.02.2024
15162 vizualizari

ULTRA CON - Proiectare construcții civile, industriale și agricole, optimizare structuri de rezistență, hale și structuri metalice

ULTRA CON desfășoară servicii de proiectare construcții civile, industriale și agricole, asigurate de către o echipă dinamică de proiectanți, cu pregătire în România și Austria. Societatea se ocupă de reabilitarea și extinderea construcțiilor existe...
MET TIMIȘOARA - Confecții metalice - Mobilier metalic industrial - Orice confecție metalică la comandă
17.08.2015
4172 vizualizari

MET TIMIȘOARA - Confecții metalice - Mobilier metalic industrial - Orice confecție metalică la comandă

MET TIMIȘOARA este o companie cu tradiție, prezentă de 25 de ani pe piața confecțiilor metalice din România. Compania produce o gamă largă de confecții metalice și nu numai: mobilier metalic industrial, mobilier metalic medical, mobilier metalic pent...
ROM SERVICE - Proiectare, fabricare și montaj structuri metalice
01.02.2016
3340 vizualizari

ROM SERVICE - Proiectare, fabricare și montaj structuri metalice

Înființată în anul 1994, compania ROM SERVICE este specializată în fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice.ROM SERVICE oferă de peste 20 de ani servicii complete în domeniul construcțiilor metalice și execută ...