MOBI CORD - Producător canapele și colțare

MOBI CORD - Producător canapele și colțare

Actualizat la
25.10.2017
528
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  Nespecificat
Nume firma: MOBI CORD SRL
Domeniu de activitate: Nespecificat
MOBI CORD activează în domeniul mobilei și se ocupă cu producerea de produse de tapițerie, mobilă în serie sau la comandă. Oferim canapele, colțare și tapițerii la standarde înalte de calitate, practice și la prețuri atractive.

Ne pasă de părerile clienților noștri, lucru care ne-a ajutat să rămânem pe piață și să evoluăm în domeniul de activitate. Orice dorință ai avea, noi suntem aici pentru a o îndeplini.

De aceea, creăm mereu noi modele pe gustul dumenavoastră și producem mobilă special creată pentru nevoile spațiului tău.


Pentru cei curioși care doresc să vadă cu ochii lor produsele marca Mobi Cord, îi așteptăm în magazinele noastre din București, Brașov sau Cluj-Napoca.  Vă așteptăm pentru a dezlega misterul confortului dumneavoastră, oferindu-vă o gamă de canapele și colțare moderne, de tapițerie și mobilier corp pentru spațiul tău.
functii COLTAR AFRODITA cu 2 locuri

Produse oferite de Mobi Cord:

CanapeleColțare
 • Canapelele MOBI CORD sunt modele de canapele practice majoritatea extensibile, care se remarcă printr-o construcție solidă pe structură metalică și tapițerii atent finisate prin cusături și îmbinări gândite pentru confort, rezistență, durabilitate în timp cu întreținere ușoară. Scheletul metalic asigură canapelelor MOBI CORD extensibilitate ușoară, precisă și silențiozitate.
 • În calitate de producător asigurăm personalizarea canapelelor MOBI CORD în functie de dimensiuni, culori stofe și design.
 • Colțarele MOBI CORD sunt modele de canapele de colț practice majoritatea extensibile, care se remarcă printr-o construcție solidă pe structură metalică și tapițerii atent finisate prin cusături și îmbinări gândite pentru confort, rezistență, durabilitate în timp cu întreținere ușoară. Scheletul metalic asigură colțarelor MOBI CORD extensibilitate ușoară, precisă și silențiozitate.
 • În calitate de producător asigurăm personalizarea colțarelor MOBI CORD în functie de dimensiuni, culori stofe și design.
Fotolii și holuri
 • Fotolii și holuri, colecții de canapele cu fotolii, set canapea cu fotolii producător MOBI CORD. Se poate opta pentru seturi complete sau fotolii independente. În calitate de producător asigurăm personalizarea produselor MOBI CORD în functie de dimensiuni, culori stofe și design.
 • Vă invităm să descoperiți seturile de fotolii cu canapele și să ne contactați pentru orice detalii.

Date de contact MOBI CORD SRL:

 • Telefon: Nespecificat
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: https://www.mobicord.ro/
 • Adrese:
   • Fabrica: Maneciu-Unghnei, Str. Bodeni 91, jud. Prahova

   -Departamentul nostru de informaţii vă stă la dispoziţie zilnic între 09:00 şi 18:00


  Magazin MOBI CORD București

  Adresa: Complex Tamilia, B-dul Ghencea, nr.79, Sector 6 București
  ORAR: Luni-Vineri 10-19, Sâmbătă 09 - 16, Duminică 09 - 14
  Magazin MOBI CORD Brașov

  Adresa: Complex Altex etaj 1, Str. Cărămidăriei nr 1, Brașov
  ORAR: Luni-Vineri 10:30-19:30, Sâmbătă 10 - 16, Duminică 10 - 14
  Magazin MOBI CORD Cluj-Napoca

  Adresa: Strada Frunzișului, nr. 76, etaj 1, Cluj-Napoca
  ORAR: Luni-Vineri 10:30-19:30, Sâmbătă 10 - 16, Duminică 10 - 14