Mobila PASTEL - Mobilă din lemn masiv, produse tip unicat

Mobila PASTEL - Mobilă din lemn masiv, produse tip unicat

actualizat la
08.12.2023
vizualizări
6472
1 voturi
status
actualizat

Firma PASTEL, membră a Asociației Producătorilor de Mobilă din România, produce piese de mobilier unice, din lemn masiv, realizate din cherestea de lemn, tăiată și uscată optim în propria fabrică.

Compania răspunde într-un timp cât mai scurt cererilor clienților, oferă toate informațiile necesare, respectă termenele de livrare și are grijă să găsească soluțiile care îmbină toate dorințele în materie de mobilier din lemn masiv.

347449487 915434149530159 8530592277334416805 n

Produsele sunt apreciate la nivel național, elementele de feronerie folosite sunt ale renumitului producător Blum, iar vopseaua este marca Herwin-Williams Italy, Sayerlack.

Firma românească PASTEL, cu sediul pe strada Ciucurovei nr. 15, Babadag, județul Tulcea, produce diverse piese de mobilier din lemn masiv, precum:

 • biblioteci, mese, comode, șifoniere, paturi, noptiere, dressinguri, banchete, băncuțe, console, vitrine și multe altele.

Piese unicat, fabricate în România

PASTEL produce și mobilier deosebit care încadrează perfect orice fereastră și uși de interior din lemn, la care se pot adăuga detalii și accesorii deosebite.

Cu puțină imaginație, mobilierul de la geam este o soluție care poate schimba enorm aspectul unei camere și poate fi adaptată oricărei încăperi din casă.

Mobilierul din lemn masiv fabricat este unul personalizat, cu finisaje deosebite, prelucrate manual și special gândite pentru fiecare client în parte. Mobila este lucrată de la 0, iar echipa pune accent pe detalii și finisaje, cu scopul de a oferi produse finale caracterizate de perfecțiune.

Destinate diverselor tipuri de spații, precum living, dormitor, hol, birou și nu numai, elementele de mobilier PASTEL sunt produse din lemn masiv de tei, dar clienții pot opta și pentru alte esențe de lemn care să răspundă cerințelor.

Finisajele sunt prelucrate manual și nuanțele sunt inspirate din peisaje artistice, asigurând armonie în spațiul necesar de amenajat.

Mobilă proiectată și executată în România

Galerie fotografii Mobila PASTEL - Mobilă din lemn masiv, produse tip unicat

Produse oferite de MOBILA PASTEL:

 • Mobilă Living;
 • Mobilă Dormitor;
 • Dressing;
 • Mobilier Fereastră;
 • Mobilă Birou;
 • Mobilier Hol;
 • Uși din lemn;
 • Detalii și accesorii mobilier personalizat;

mobila pastel

Contact EXPO MOB SRL

 • Telefon: 0723 600 591
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Fabrică mobilier: Str. Ciucurovei 15, Babadag, Jud. Tulcea

  Livrare piese de mobilier din lemn masiv și în Constanța!

  FACEBOOK: Pastel

  INSTAGRAM: Pastel Furniture

 • Adresa WEB: https://www.mobilapastel.ro
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti EXPO MOB SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

RADUMOB - Producător mobilier - Mobilă pentru casa ta
11.03.2021
2309 vizualizari

RADUMOB - Producător mobilier - Mobilă pentru casa ta

RADUMOB aduce un plus de personalitate casei tale prin piesele de mobilier produse la comandă. Compania furnizează mobilă pentru dormitor, sufragerii, biblioteci, bucătării și hol din lemn masiv precum, stejar, nuc sau alt tip de lemn cu esență tare....
ARCER - Uși, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv
16.02.2024
8846 vizualizari

ARCER - Uși, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv

ARCER, brand premium pentru tâmplărie din lemn, produce uși, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv, precum și alte elemente decorative pentru interior. Compania este specializată în prelucrarea lemnului de peste 32 de ani și realizează o gamă d...
MOBI CORD - Producător canapele și colțare
13.01.2021
5729 vizualizari

MOBI CORD - Producător canapele și colțare

MOBI CORD activează în domeniul mobilei și se ocupă cu producerea de produse de tapițerie, mobilă în serie sau la comandă. Compania oferă diverse modele de canapele, colțare, paturi și fotolii la standarde înalte de calitate, practice și la prețuri a...