Mobila PASTEL - Mobilă din lemn masiv

Mobila PASTEL - Mobilă din lemn masiv

actualizat la
11.01.2023
vizualizări
5662
1 voturi
status
actualizat

PASTEL este un producător de piese de mobilier din lemn masiv, apreciat la nivel național pentru calitatea produselor livrate și seriozitatea de care dă dovadă în fiecare proiect. 

Portofoliul extins de piese de mobilier din lemn masiv include: biblioteci, mese, comode, șifoniere, paturi, noptiere, dressinguri, banchete, băncuțe, console, vitrine și multe altele.

32 image 42

De asemenea, la PASTEL puteți regăsi mobilier fereastră și uși de interior din lemn, la care se pot adăuga detalii și accesorii deosebite.

Toate aceste produse se remarcă prin designul personalizat și finisajele estetice, special gândite pentru nevoile și dorințele fiecărui client în parte.

PASTEL - Mobila viselor tale

Mobilierul din lemn masiv fabricat este unic și aduce un plus de personalitate fiecărei locuințe. Mobila este lucrată de la 0, iar echipa acordă o atenție remarcabilă detaliilor și finisajelor, cu scopul de a oferi produse finale caracterizate de perfecțiune.

Aceasta este destinată diverselor tipuri de spații, de la living sau dormitor, la hol, birou și nu numai. Numeroasele proiecte desfășurate sunt dovada calității pe care mobila PASTEL o prezintă. 

Materialul folosit la fabricarea pieselor este lemnul masiv de tei, dar clienții pot opta și pentru alte esențe de lemn, care să corespundă mobilierului dorit.

Elementele de feronerie folosite sunt ale renumitului producător Blum, iar vopseaua este marca Herwin-Williams Italy, Sayerlack.

Compania răspunde într-un timp cât mai scurt cererilor clienților, oferă toate informațiile necesare, respectă termenele de livrare și are grijă să găsească soluțiile care îmbină toate dorințele în materie de mobilier din lemn.

PASTEL livrează mobilier din lemn masiv, cu finisaje prelucrate manual și nuanțe inspirate din peisaje artistice, asigurând armonie în spațiul necesar de amenajat.

Galerie fotografii Mobila PASTEL - Mobilă din lemn masiv

Produse oferite de MOBILA PASTEL:

 • Mobilă Living
 • Mobilă Dormitor
 • Dressing
 • Mobilier Fereastră
 • Mobilă Birou
 • Mobilier Hol
 • Uși din lemn
 • Detalii și accesorii mobilier personalizat

mobila pastel

Contact EXPO MOB SRL

 • Telefon: 0723 600 591
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Fabrică mobilier: Str. Ciucurovei 15, Babadag, Jud. Tulcea

  Livrare piese de mobilier din lemn masiv și în Constanța!

  FACEBOOK: Pastel

  INSTAGRAM: Pastel Furniture

 • Adresa WEB: https://www.mobilapastel.ro
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti EXPO MOB SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

XACT CONSULTING - scaune de birou - scaune de bar - scaune de bucatarie
16.06.2009
15029 vizualizari

XACT CONSULTING - scaune de birou - scaune de bar - scaune de bucatarie

Firma  XACT CONSULTING, cu sediul in Constanta, comercializeaza scaune variate: scaune de birou, de bar, de bucatarie, precum si scaune de relaxare. Ne concentram atentia in oferirea unui confort suplimentar, atat acasa, cat si la birou, de acee...
Fabrikart - mobilier personalizat și servicii de design interior
13.08.2018
13578 vizualizari

Fabrikart - mobilier personalizat și servicii de design interior

FABRIKART, marcă a Logi Bic SRL, vă pune la dispoziție diverse servicii pentru mobilier personalizat de o înaltă calitate și design interior inedit. Mobilierul fabricat este complet personalizat, astfel încât acesta să satisfacă toate cerințele dumne...
KERA FURNITURE - Mobilă la comandă, mese, scaune, saltele și canapele
09.01.2023
26476 vizualizari

KERA FURNITURE - Mobilă la comandă, mese, scaune, saltele și canapele

Cu peste 15 ani de activitate în domeniul producției de mobilă, KERA FURNITURE produce mobilier la comandă, comercializând o vastă gamă de produse precum: mobilă pentru dormitor, bucătărie sau living, mobilă pentru camere de tineret, birouri sau rece...