PAVIMAX - Pardoseli elicopterizate, rampe antiderapante, șape elicopterizate și trotuare din beton

PAVIMAX - Pardoseli elicopterizate, rampe antiderapante, șape elicopterizate și trotuare din beton

Actualizat la
08.03.2018
12718
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0240 575 123; 0745 476 142; 0761 737 937
 • Persoana de contact:
  Simion Marian
Nume firma: Pavimax SRL
Domeniu de activitate: Lucrari de constructii cladiri rezidentiale si nerezidentiale
PAVIMAX activează în domeniul execuției de pardoseli industriale, rampe antiderapante, trotuare din beton, parcări betonate și elicopterizate în Tulcea, Constanța, Brăila, Galați, Buzău, Focșani, București și în alte orașe din țară, pentru proiecte de amploare.

În cei peste 10 ani de experiență în domeniu, Pavimax a realizat mii de lucrări în Italia, Austria și, mai nou, în România. De-a lungul timpului, firma s-a dezvoltat în permanență, reușind să atingă un nivel ridicat de performanță, acest lucru datorându-se unei motivații puternice în crearea celor mai bune lucrări din domeniu, prin implicarea echipei Pavimax.

PAVIMAX - Peste 10 ani de experiență în domeniul pardoselilor!


pavimax-PARDOSELI-elicopterizate
Câștigarea încrederii clienților Pavimax reprezintă unul din criteriile de bază ce contribuie la bunul mers al afacerii. Beneficiile unei astfel de relații sincere și corecte sunt evidente, de aceea acordăm o importanță maximă, prin încadrarea în termenele convenite pentru proiectul respectiv, dând posibilitatea clienților noștri să-și poată calcula resursele de care dispun, astfel încât aceștia să nu întâmpine amânări sau întârzieri în activitatea lor.

Alege Pavimax pentru servicii și produse la un raport calitate/preț optim, rapiditate în execuția lucrărilor, un grad înalt de finisare și asigurarea unei calități ridicate a materialelor folosite.

Produse oferite de PAVIMAX:

Pardoseli industriale din beton elicopterizat
 • pot fi armate cu fibre metalice sau cu fibre de polipropilenă
 • sunt finisate mecanic cu ajutorul elicopterelor la care se adaugă un strat de uzură format din minerale și ciment (cuarț de diferite culori), folosind tehnologia „proaspăt pe proaspăt” și sunt cele mai rezistente și rapide soluții de infrastructură pentru hale industriale, parcări subterane, centre logistice, centre comerciale, depozite de materiale, parcări auto, piețe, benzinării etc.
Pardoseli epoxidice poliuretanice
 • dispune de calități care duc la ridicarea confortului și a igenei în industria alimentară, magazine, depozite, spitale, școli, săli de sport, parcări etc.
 • izolează stratul suport fără a permite să pătrundă umezeala, izolează fonic, termic, rezistă la diferențe de temperaturi
Rampe antiderapante
 • realizate dintr-un amestec de cuarț, care se aplică pe un strat suport din beton proaspăt turnat. Amestecul de cuarț se prelucrează cu ustensile speciale care dau rampei aspectul dorit – periate sau ”solz de pește”.
Beton amprentat
 • sistem de pavare ce folosește tehnologia de imprimare a betonului crud cu ajutorul unor matrițe ce copiază forma și aspectul pietrelor naturale, a cărămizii, a gresiei sau a lemnului.
Șape elicopterizate de nivel, șape mecanizate
 • se folosesc la egalizarea suprafețelor interioare și exterioare, în special cele de beton, servind ca suport pentru parchet, gresie, mochetă etc., dar pot fi și stratul final pentru depozite, pivnițe etc.
Hidroizolații cu membrane lichide a pardoselilor
 • aplicarea prin pulverizare pe suprafața lucioasă a pardoselii a unei pelicule de polimer acrilic (curing) conferă acesteia calități deosebite de impermeabilizare, diminuând și riscul de fisurare provocată de evaporarea rapidă a apei.


Servicii oferite de PAVIMAX:

 • Pavimax execută pardoseli industriale elicopterizate, pardoseli epoxidice poliuretanice, șape mecanizate, platforme betonate cu cuart, rampe antiderapante, beton amprentat

Date de contact Pavimax SRL:

 • Telefon: 0240 575 123; 0745 476 142; 0761 737 937
  Fax: 0240 575 123
 • Persoana de contact: Simion Marian
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.pavimax.ro
 • Adrese:
  • Str. 1 Decembrie, Nr. 36, Comuna Greci, 827080 jud. Tulcea
  LIVRARE PARDOSELI INDUSTRIALE ELICOPTERIZATE, RAMPE DERAPANTE, ȘAPE ELICOPTERIZATE, TROTUATE BETON ARMAT, EXECUȚIE PARCĂRI BETONATE ȘI ELICOPTERIZATE ȘI ÎN CONSTANȚA