PROCEDROM - Producător de confecții metalice

PROCEDROM - Producător de confecții metalice

actualizat la
29.02.2024
vizualizări
593
1 voturi
status
actualizat

PROCEDROM prestează servicii profesionale de tăiere cu laser, îndoire CNC, sudură, servicii de outsourcing (subcontractare) și asamblare mecanică.

Producător industrial de primă clasă, specializat de peste 15 ani în producția de confecții metalice, PROCEDROM oferă soluții eficiente pentru reducerea costurilor din domeniul industriei prelucrării metalelor.

Serviciile de sudură sunt efectuate cu ajutorul a 14 echipamente de sudură MIG MAG (ESAB & Fronius) și 2 echipamente de sudură TIG Fronius.

procedromconstanta

Pentru că calitatea, costul și timpul de livrare sunt factori esențiali în succesul unui proiect, PROCEDROM dispune de procese controlate printr-un sistem ERP de producție, permițând astfel optimizarea capacităților și o maximă eficiență.

Sistemul ERP asigură o planificare și urmărire exactă a producției, a stocurilor, a lanţului de aprovizionare, a costurilor și a fluxului de numerar, a termenelor de livrare și onorare a comenzilor.

Îndoirea CNC a tablei reprezintă acel proces necesar care poate fi integrat în fluxul de producție cu procesul de tăiere cu laser.

Folosind tehnologia de îndoire CNC, metalul poate lua orice formă.

PROCEDROM deține două tipuri de mașini de îndoit CNC: Bystronic Xact Smart și Beyler EURO 3. Cu ajutorul acestora, îndoirea tablei este executată la un nivel de calitate ridicat.

Serviciile de debitare cu laser presupun o serie de avantaje. Pe lângă posibilitatea de realizare a formelor complicate, în procesul de debitare laser (tăiere cu laser) sunt eliminate eventualele prelucrări ulterioare.

Societatea deține 2 mașini de tăiat cu laser Bystronic (BySpeed 3015 4,4 kW și BySprint 3015 3kW) care pot satisface toate cerințele exigente ale pieței.

Dimensiunea mesei de tăiere este de 1500×3000 mm, ceea ce permite optimizarea și executarea pieselor complexe cu o minimă risipă de material.

Compania dispune de un personal instruit și calificat pentru furnizarea de know-how și de soluții tehnice integrate, care cooperează eficient cu clienții și îndeplinește cerințele de inginerie ale acestora.

Echipa acordă asistență tehnică oricărui responsabil interesat, profesionist sau particular, în legătură cu orice activitate de producție din industrie.

Confecțiile metalice sunt destinate multor industrii, precum cea a automobilelor, industria metalurgică, industria imobiliarelor, șine și metrouri, angrenaje și benzi transportoare și aviaţie.

Situată în mijlocul Transilvaniei, în localitatea Jucu, județul Cluj, compania PROCEDROM oferă un nivel ridicat de calitate prin serviciile prestate, ceea ce include și reducerea costurilor, creșterea profitabilității și asigurarea competitivității produselor/serviciilor pe piață.

Galerie fotografii PROCEDROM - Producător de confecții metalice

Servicii oferite de PROCEDROM:

Tăiere cu laser:

 • Tăiere format maxim: 1500 x 3000 mm;
 • Grosimea maximă de tăiere: oțel – 20 mm, oțel inoxidabil – 12 mm, aluminiu – 6 mm;

Îndoire CNC

Sudură:

 • Servicii de sudură (dotare cu 14 echipamente de sudură MIG MAG (ESAB & Fronius) și 2 echipamente de sudură TIG Fronius);

Asamblare mecanică:

 • Servicii de montaj mecanic pentru diverse tipuri de produse;

Servicii de outsourcing (subcontractare):

 • Strunjire și frezare;
 • Sablare cu nisip;
 • Finisarea metalelor ca: vopsire umedă, acoperire electrică, zincare, cromare, înnegrire etc;

Contact PROCEDROM S.R.L.

 • Telefon: 0755 703 918
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Hala J8, Parc Tetarom 3, Juc-Herghelie, 407352, jud. Cluj

  FACEBOOK: Procedrom

  Acces rapid la căile de comunicații:

  Aeroportul International Cluj-Napoca -> 15 km
  E 60 – București – Budapesta – Viena -> 24 km
  A3 (București – Cluj-Napoca – Oradea)) -> 34 km

 • Adresa WEB: https://procedrom.com/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti PROCEDROM S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

EST METALCAB - Plase împletite din sârmă, panouri de gard bordurate, plase sudate, sârmă ghimpată zincată
22.02.2024
1770 vizualizari

EST METALCAB - Plase împletite din sârmă, panouri de gard bordurate, plase sudate, sârmă ghimpată zincată

EST METALCAB produce și distribuie plase împletite din sârmă, panouri de gard bordurate, plase sudate, sârmă ghimpată zincată și alte produse din sârmă. Produsele se adresează atât clienților din sectorul distribuției și comercializării de materiale...
ELECON - Te menȚINEM LA CURENT!
22.01.2015
7647 vizualizari

ELECON - Te menȚINEM LA CURENT!

SC ELECTROCONSTRUCȚIA ELECON SA oferă servicii de consultanță, proiectare, construcții-montaj, reparații instalații electrice (0,4 - 400 kV, fabricarea produselor pentru echipamente și instalații de producere, transport, distribuție și utilizare a en...
INOX PRODUCT - Balustrade inox - Scări inox - Scări metalice - Balustrade cu sticlă - Balustrade aluminiu - Balustrade metalice - Confecții metalice
12.04.2024
3439 vizualizari

INOX PRODUCT - Balustrade inox - Scări inox - Scări metalice - Balustrade cu sticlă - Balustrade aluminiu - Balustrade metalice - Confecții metalice

INOX PRODUCT se ocupă cu proiectarea și execuția de confecții inox și confecții metalice  în diverse modele, cu diferite dimensiuni și detalii. Societatea produce de peste 25 de ani scări metalice, scări inox, balustrade inox și balustrade metalice...