ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate

ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate

actualizat la
04.04.2018
vizualizări
7520
0 voturi
ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate
status
actualizat

Experți în tencuieli și șape mecanizate rezistente!

Compania ROBY FOODS are ca principal obiect de activitate execuția de tencuieli și șape mecanizate pentru proiectele dumneavoastră. Înființată în 1997, ROBY FOOD reușește prin echipa proprie și dotările tehnice să asigure servicii de înaltă calitate în tot ceea ce privește tencuielile mecanizate, gleturi sau șapele mecanizate.

 

 ROBY FOODS - Tencuieli si sape mecanizate
Dotările tehnice ale ROBY FOODS sunt moderne:
 • pompe de șapă

 • pompe de tencuială

 • compresoare

 • generatoare
 • vehicule utilitare

 • schele

 • dispozitive

 • scule


Compania Roby Foods este formată dintr-o echipă de oameni cu experiență, o echipă organizată, motivată și eficientă ce acordă atenție fiecărei lucrări, indiferent de complexitate și durată, cel mai important lucru fiind satisfacerea nevoilor și cerințelor clientului.

ROBY FOODS - servicii de calitate pentru tencuieli și șape!


Calitatea este cartea de vizită a companiei Roby Foods, precum și o reflexie a muncii și a perseverenței. Cu o capacitate totală de peste 1400 metri pătrați pe zi, Roby Foods poate duce la îndeplinire cele mai urgente proiecte, fără a face rabat de la calitate.

Prin automatizarea unor etape, tehnologia modernă a permis reducerea costurilor cu manopera, astfel că șapele și tencuielile executate mecanizat au un cost mai mic decât cele executate tradițional.

Dotarea tehnică modernă, personalul cu experiență, atent selecționat și bine motivat, permit companiei să răspunda prompt solicitărilor dumneavoastră, indiferent de volumul de lucru, la un nivel calitativ ireproșabil.

 

Servicii oferite de ROBY FOODS:

Execuție ȘAPE MECANIZATE în Constanța:
 
 • Suprafața pardoselii trebuie să fie plană, fără denivelări sau crăpături, cu rezistență în timp, în orice situație - fie că va fi utilizată pentru depozite, subsoluri sau parcări subterane, fie că veți opta pentru acoperiri epoxidice, gresie, parchet sau mochetă. Toate acestea se pot obține numai prin aplicarea corectă a unei șape. Metodele tradiționale de realizare sunt laborioase și costisitoare, deseori rezultatele fiind sunt sub nivelul așteptărilor.
 • Șapele mecanizate, executate corect, îndeplinesc și depășesc cerințele beneficiarilor. Șapele mecanizate au costuri de execuție reduse, și sunt realizate într-un timp scurt, deoarece Roby Foods poate executa peste 200 metri pătrați într-o singură zi, cu fiecare utilaj.
Execuție TENCUIELI MECANIZATE în Constanța:
 • Deseori un perete aparent drept, când este iluminat razant, dezvăluie o mulțime de imperfecțiuni și denivelări. Acoperirile cu gips-carton sunt uneori o soluție, pentru că rezultatele de planitate sunt mulțumitoare. Totuși, pot apărea crăpături la îmbinări, iar rezistența poate fi scăzută la impact.
 • Soluția?! Tencuielile mecanizate realizate de ROBY FOODS!
Execuție GLETURI în Constanța:
 • În special pentru cazurile în care sunt executate tencuieli, Roby Foods poate oferi și execuția gletuirii, la prețuri competitive, reduse în funcție de mărimea lucrării.
 • Calitatea execuției și planitatea este ireproșabilă, mergând până la efectul de "oglindă". Materialele de lucru pot fi cele alese de client sau puse la dispoziție de ROBY FOODS.

Contact ROBY FOODS SRL

 • Telefon: 0722 313 128
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Ing. Ionescu George Roberth
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.tencuielisisape.ro
 • Adrese:
  • Aleea Pelicanului, nr. 16 B, Constanța

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma ROBY FOODS SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi ROBY FOODS SRL, Tel: 0722 313 128

0 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai colaborat sau cunoşti ROBY FOODS SRL, poți acorda un vot în CONSTANTA CONSTRUCT:

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

SPONTAN BUILDING - Hidroizolații acoperișuri, terase și subsoluri
30.07.2018
771 vizualizari

SPONTAN BUILDING - Hidroizolații acoperișuri, terase și subsoluri

SPONTAN BUILDING se recomandă pe piață prin experiența de peste 10 ani în montarea hidroizolațiilor. Compania are grijă să aleagă materiale de cea mai înaltă calitate pentru executarea proiectelor, acordând atenție fiecărui detaliu pentru finalizarea...
P.G. DELTA ELECTRON - constructii civile si industriale - instalatii - prefabricate beton
18.08.2010
9876 vizualizari

P.G. DELTA ELECTRON - constructii civile si industriale - instalatii - prefabricate beton

Societatea cu capital privat romanesc P.G. Delta Electron, infiintata in anul 1994, are ca obiect principal de activitate constructii de cladiri sau parti ale acestora, geniu civil. Oferta in domeniul constructiilor este ampla si acopera practic toat...
REYNA CONSTRUCT - constructii civile si industriale - zidarie - placari gresie faianta
14.09.2010
7330 vizualizari

REYNA CONSTRUCT - constructii civile si industriale - zidarie - placari gresie faianta

SC GRUP REYNA CONSTRUCT a fost infiintata in anul 2006 ca persoana juridica romana, functionand ca societate cu capital privat. Isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si propriul statut. Societatea este specializata in executia l...