ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate

ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate

actualizat la
07.02.2024
vizualizări
17150
7 voturi
status
actualizat

ROBY FOODS asigură servicii în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare.

Firma este formată dintr-o echipă de specialiști, care acordă atenție fiecărei lucrări, indiferent de complexitate și durată.

robyfood

Societatea execută șape mecanizate utilizând tehnologia modernă, precum pompe de șapă și de tencuială, compresoare și generatoare, vehicule utilitare, schele, dispozitive, etc.

Prepararea amestecului pentru șapă se execută automat, asigurându-se dozarea și consistența perfectă precum și eliminarea pierderilor.

Betonul este imediat pompat la nivelul necesar, unde este distribuit uniform pe suprafața de lucru, apoi este nivelat și, în final, supus unui proces numit „elicopterizare”, care asigură planeitatea și finisarea perfectă a suprafeței.

Pentru execuția tencuielilor mecanizate, firma operează cu Pompa Turbosol, eliminând riscul unui perete cu imperfecțiuni sau denivelări, dar și a crăpăturilor generate de placarea cu gips-carton.

Prin automatizarea unor etape, tehnologia modernă a permis reducerea costurilor cu manopera, astfel că șapele și tencuielile executate mecanizat au un cost mai mic față de cele executate tradițional.

90% din ansamblurile rezidențiale, hotelurile și vilele din Constanța au șapă și tencuială mecanizată realizată de către ROBY FOOD.

ROBY FOODS se ocupă și de gletuire, în special pentru cazurile în care sunt executate tencuieli, cu ajutorul materialelor alese de client sau puse la dispoziție de firmă.

Dotarea tehnică performantă, personalul cu experiență, atent selecționat și bine motivat, permit companiei ROBY FOODS să răspundă într-un timp cât mai scurt solicitărilor dumneavoastră, indiferent de volumul de lucru, la un nivel calitativ ireproșabil.

Cu o capacitate totală de peste 1400 metri pătrați pe zi, ROBY FOODS poate duce la îndeplinire proiecte urgente, fără a face rabat de la calitate.

Galerie fotografii ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate

Servicii oferite de ROBY FOODS:

Execuție ȘAPE MECANIZATE în Constanța:

 • Suprafața pardoselii trebuie să fie plană, fără denivelări sau crăpături, cu rezistență în timp, în orice situație - fie că va fi utilizată pentru depozite, subsoluri sau parcări subterane, fie că veți opta pentru acoperiri epoxidice, gresie, parchet sau mochetă. Toate acestea se pot obține numai prin aplicarea corectă a unei șape.
 • Metodele tradiționale de realizare sunt laborioase și costisitoare, deseori rezultatele fiind sunt sub nivelul așteptărilor.
 • Șapele mecanizate, executate corect, îndeplinesc și depășesc cerințele beneficiarilor. Șapele mecanizate au costuri de execuție reduse, și sunt realizate într-un timp scurt, deoarece ROBY FOODS poate executa peste 200 metri pătrați într-o singură zi, cu fiecare utilaj.

Execuție TENCUIELI MECANIZATE în Constanța:

 • Deseori un perete aparent drept, când este iluminat razant, dezvăluie o mulțime de imperfecțiuni și denivelări. Acoperirile cu gips-carton sunt uneori o soluție, pentru că rezultatele de planitate sunt mulțumitoare. Totuși, pot apărea crăpături la îmbinări, iar rezistența poate fi scăzută la impact. Soluția?! Tencuielile mecanizate realizate de ROBY FOODS!

Execuție GLETURI în Constanța:

 • În special pentru cazurile în care sunt executate tencuieli, Roby Foods poate oferi și execuția gletuirii, la prețuri competitive, reduse în funcție de mărimea lucrării.
 • Calitatea execuției și planitatea este ireproșabilă, mergând până la efectul de "oglindă".
 • Materialele de lucru pot fi cele alese de client sau puse la dispoziție de ROBY FOODS.

Contact ROBY FOODS SRL

 • Telefon: 0722 313 128
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Jean Bart nr. 39, Constanța

  Program: Luni - Vineri 09:00 - 17:00

 • Adresa WEB: https://tencuielisisape.ro/
7 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti ROBY FOODS SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ServiciiNonStop.ro - gamă vastă de servicii
03.10.2023
17990 vizualizari

ServiciiNonStop.ro - gamă vastă de servicii

ServiciiNonStop.ro prestează la nivel național o multitudine de servicii din diferite sectoare de interes precum alpinism utilitar, amenajări spații verzi, colectare deșeuri infecțioase, deratizări, dezinsecții, etc. Firma activează pe piața servici...
EURO CORAM - lucrari constructii civile si industriale - reparatii drumuri
19.11.2014
18150 vizualizari

EURO CORAM - lucrari constructii civile si industriale - reparatii drumuri

Infiintata in anul 2002, S.C. EURO CORAM S.R.L. Mangalia este o firma dinamica, cu un management activ, pregatita sa ofere un set complet de servicii, in domeniul constructiilor civile si industriale - inclusiv executarea lucrarilor de instalatii ele...
ANGY DESIGN BUILDING - Constructii case, amenajari interioare si exterioare, demolari cladiri
09.10.2013
10088 vizualizari

ANGY DESIGN BUILDING - Constructii case, amenajari interioare si exterioare, demolari cladiri

Angy Design Building executa constructii civile si industriale, constructii case la rosu sau la cheie, amenajari interioare si exterioare si demolari cladiri in Bucuresti si in Constanta. Angy Design Building are experienta si pregatirea tehnica nece...