ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate

ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate

actualizat la
07.02.2024
vizualizări
17704
7 voturi
status
actualizat

ROBY FOODS asigură servicii în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare.

Firma este formată dintr-o echipă de specialiști, care acordă atenție fiecărei lucrări, indiferent de complexitate și durată.

robyfood

Societatea execută șape mecanizate utilizând tehnologia modernă, precum pompe de șapă și de tencuială, compresoare și generatoare, vehicule utilitare, schele, dispozitive, etc.

Prepararea amestecului pentru șapă se execută automat, asigurându-se dozarea și consistența perfectă precum și eliminarea pierderilor.

Betonul este imediat pompat la nivelul necesar, unde este distribuit uniform pe suprafața de lucru, apoi este nivelat și, în final, supus unui proces numit „elicopterizare”, care asigură planeitatea și finisarea perfectă a suprafeței.

Pentru execuția tencuielilor mecanizate, firma operează cu Pompa Turbosol, eliminând riscul unui perete cu imperfecțiuni sau denivelări, dar și a crăpăturilor generate de placarea cu gips-carton.

Prin automatizarea unor etape, tehnologia modernă a permis reducerea costurilor cu manopera, astfel că șapele și tencuielile executate mecanizat au un cost mai mic față de cele executate tradițional.

90% din ansamblurile rezidențiale, hotelurile și vilele din Constanța au șapă și tencuială mecanizată realizată de către ROBY FOOD.

ROBY FOODS se ocupă și de gletuire, în special pentru cazurile în care sunt executate tencuieli, cu ajutorul materialelor alese de client sau puse la dispoziție de firmă.

Dotarea tehnică performantă, personalul cu experiență, atent selecționat și bine motivat, permit companiei ROBY FOODS să răspundă într-un timp cât mai scurt solicitărilor dumneavoastră, indiferent de volumul de lucru, la un nivel calitativ ireproșabil.

Cu o capacitate totală de peste 1400 metri pătrați pe zi, ROBY FOODS poate duce la îndeplinire proiecte urgente, fără a face rabat de la calitate.

Galerie fotografii ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate

Servicii oferite de ROBY FOODS:

Execuție ȘAPE MECANIZATE în Constanța:

 • Suprafața pardoselii trebuie să fie plană, fără denivelări sau crăpături, cu rezistență în timp, în orice situație - fie că va fi utilizată pentru depozite, subsoluri sau parcări subterane, fie că veți opta pentru acoperiri epoxidice, gresie, parchet sau mochetă. Toate acestea se pot obține numai prin aplicarea corectă a unei șape.
 • Metodele tradiționale de realizare sunt laborioase și costisitoare, deseori rezultatele fiind sunt sub nivelul așteptărilor.
 • Șapele mecanizate, executate corect, îndeplinesc și depășesc cerințele beneficiarilor. Șapele mecanizate au costuri de execuție reduse, și sunt realizate într-un timp scurt, deoarece ROBY FOODS poate executa peste 200 metri pătrați într-o singură zi, cu fiecare utilaj.

Execuție TENCUIELI MECANIZATE în Constanța:

 • Deseori un perete aparent drept, când este iluminat razant, dezvăluie o mulțime de imperfecțiuni și denivelări. Acoperirile cu gips-carton sunt uneori o soluție, pentru că rezultatele de planitate sunt mulțumitoare. Totuși, pot apărea crăpături la îmbinări, iar rezistența poate fi scăzută la impact. Soluția?! Tencuielile mecanizate realizate de ROBY FOODS!

Execuție GLETURI în Constanța:

 • În special pentru cazurile în care sunt executate tencuieli, Roby Foods poate oferi și execuția gletuirii, la prețuri competitive, reduse în funcție de mărimea lucrării.
 • Calitatea execuției și planitatea este ireproșabilă, mergând până la efectul de "oglindă".
 • Materialele de lucru pot fi cele alese de client sau puse la dispoziție de ROBY FOODS.

Contact ROBY FOODS SRL

 • Telefon: 0722 313 128
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Jean Bart nr. 39, Constanța

  Program: Luni - Vineri 09:00 - 17:00

 • Adresa WEB: https://tencuielisisape.ro/
7 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti ROBY FOODS SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

MELAN GLASS DESIGN - Balustrade Agrementate INCERC-URBAN, balustrade cu sticlă, balustrade din aluminiu, compartimentări sticlă
22.10.2020
2247 vizualizari

MELAN GLASS DESIGN - Balustrade Agrementate INCERC-URBAN, balustrade cu sticlă, balustrade din aluminiu, compartimentări sticlă

Compania MELAN GLASS DESIGN, fondată în anul 2015, se ocupă cu montajul de balustrade cu sticlă, balustrade din aluminiu și compartimentări sticlă la standarde superioare de calitate și siguranță. Prin intermediul unei echipe de specialiști, aceasta ...
ORNAMENTE POLISTIREN - Ornamente decorative arhitecturale din polistiren
03.05.2019
3538 vizualizari

ORNAMENTE POLISTIREN - Ornamente decorative arhitecturale din polistiren

ORNAMENTE POLISTIREN decorează clădiri cu ornamente arhitecturale din polistiren de înaltă calitate și rezistente la schimbările climatice. De la ornamente exterioare precum cornișele, chei de boltă, brâuri, coloane kit, pilaștri sau rozete și statui...
Max Edilitar- construcții civile și industriale- amenajări
1.06.2016
8600 vizualizari

Max Edilitar- construcții civile și industriale- amenajări

Max Edilitar este partenerul tău de încredere în construcții! Cu o experiență îndelungată în domeniu, firma execută structuri de beton armat, amenajări sedii birouri, bănci și locuințe, drumuri și platforme, instalații termice, sanitare și electrice....