ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate

ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate

actualizat la
07.02.2024
vizualizări
16806
7 voturi
status
actualizat

ROBY FOODS asigură servicii în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare.

Firma este formată dintr-o echipă de specialiști, care acordă atenție fiecărei lucrări, indiferent de complexitate și durată.

robyfood

Societatea execută șape mecanizate utilizând tehnologia modernă, precum pompe de șapă și de tencuială, compresoare și generatoare, vehicule utilitare, schele, dispozitive, etc.

Prepararea amestecului pentru șapă se execută automat, asigurându-se dozarea și consistența perfectă precum și eliminarea pierderilor.

Betonul este imediat pompat la nivelul necesar, unde este distribuit uniform pe suprafața de lucru, apoi este nivelat și, în final, supus unui proces numit „elicopterizare”, care asigură planeitatea și finisarea perfectă a suprafeței.

Pentru execuția tencuielilor mecanizate, firma operează cu Pompa Turbosol, eliminând riscul unui perete cu imperfecțiuni sau denivelări, dar și a crăpăturilor generate de placarea cu gips-carton.

Prin automatizarea unor etape, tehnologia modernă a permis reducerea costurilor cu manopera, astfel că șapele și tencuielile executate mecanizat au un cost mai mic față de cele executate tradițional.

90% din ansamblurile rezidențiale, hotelurile și vilele din Constanța au șapă și tencuială mecanizată realizată de către ROBY FOOD.

ROBY FOODS se ocupă și de gletuire, în special pentru cazurile în care sunt executate tencuieli, cu ajutorul materialelor alese de client sau puse la dispoziție de firmă.

Dotarea tehnică performantă, personalul cu experiență, atent selecționat și bine motivat, permit companiei ROBY FOODS să răspundă într-un timp cât mai scurt solicitărilor dumneavoastră, indiferent de volumul de lucru, la un nivel calitativ ireproșabil.

Cu o capacitate totală de peste 1400 metri pătrați pe zi, ROBY FOODS poate duce la îndeplinire proiecte urgente, fără a face rabat de la calitate.

Galerie fotografii ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate

Servicii oferite de ROBY FOODS:

Execuție ȘAPE MECANIZATE în Constanța:

 • Suprafața pardoselii trebuie să fie plană, fără denivelări sau crăpături, cu rezistență în timp, în orice situație - fie că va fi utilizată pentru depozite, subsoluri sau parcări subterane, fie că veți opta pentru acoperiri epoxidice, gresie, parchet sau mochetă. Toate acestea se pot obține numai prin aplicarea corectă a unei șape.
 • Metodele tradiționale de realizare sunt laborioase și costisitoare, deseori rezultatele fiind sunt sub nivelul așteptărilor.
 • Șapele mecanizate, executate corect, îndeplinesc și depășesc cerințele beneficiarilor. Șapele mecanizate au costuri de execuție reduse, și sunt realizate într-un timp scurt, deoarece ROBY FOODS poate executa peste 200 metri pătrați într-o singură zi, cu fiecare utilaj.

Execuție TENCUIELI MECANIZATE în Constanța:

 • Deseori un perete aparent drept, când este iluminat razant, dezvăluie o mulțime de imperfecțiuni și denivelări. Acoperirile cu gips-carton sunt uneori o soluție, pentru că rezultatele de planitate sunt mulțumitoare. Totuși, pot apărea crăpături la îmbinări, iar rezistența poate fi scăzută la impact. Soluția?! Tencuielile mecanizate realizate de ROBY FOODS!

Execuție GLETURI în Constanța:

 • În special pentru cazurile în care sunt executate tencuieli, Roby Foods poate oferi și execuția gletuirii, la prețuri competitive, reduse în funcție de mărimea lucrării.
 • Calitatea execuției și planitatea este ireproșabilă, mergând până la efectul de "oglindă".
 • Materialele de lucru pot fi cele alese de client sau puse la dispoziție de ROBY FOODS.

Contact ROBY FOODS SRL

 • Telefon: 0722 313 128
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Jean Bart nr. 39, Constanța

  Program: Luni - Vineri 09:00 - 17:00

 • Adresa WEB: https://tencuielisisape.ro/
7 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti ROBY FOODS SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

Fabrikart - mobilier personalizat și servicii de design interior
13.08.2018
14169 vizualizari

Fabrikart - mobilier personalizat și servicii de design interior

FABRIKART, marcă a Logi Bic SRL, vă pune la dispoziție diverse servicii pentru mobilier personalizat de o înaltă calitate și design interior inedit. Mobilierul fabricat este complet personalizat, astfel încât acesta să satisfacă toate cerințele dumne...
DACOR PLAST - Amenajări interioare și articole din material plastic pentru construcții
01.07.2021
12234 vizualizari

DACOR PLAST - Amenajări interioare și articole din material plastic pentru construcții

Compania DACOR PLAST execută amenajări interioare și se ocupă de fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții și a confecțiilor metalice pentru hale industriale de tip sandwich. Cu peste 10 ani experiență în domeniu, societatea poat...
Garden Beauty - servicii de amenajare și întreținere spații verzi
20.06.2017
5222 vizualizari

Garden Beauty - servicii de amenajare și întreținere spații verzi

Garden Beauty SRL oferă servicii de proiectare, amenajare și întreținere spații verzi. Toate lucrările sunt realizate cu seriozitate și profesionalism, implementând idei inovatoare și stiluri personalizate pentru lucrări unicat.Specializată în servic...