SOLDSHOP TRAFORATE - Uși culisante, glisante la comandă, măști calorifer, panouri decorative, paravane decorative

SOLDSHOP TRAFORATE - Uși culisante, glisante la comandă, măști calorifer, panouri decorative, paravane decorative

actualizat la
16.04.2024
vizualizări
408
1 voturi
status
actualizat

SOLDSHOP furnizează diverse traforate executate la comandă de către o echipă specializată în domeniul decorațiunilor și pasionată de design ambiental.

Firma distribuie la nivel național uși culisante/glisante la comandă, măști pentru calorifer, panouri decorative și paravane decorative pentru înfrumusețarea spațiilor interioare/exterioare.

Experiența vastă în domeniu face ca echipa SOLDSHOP TRAFORATE să se prezinte cu succes în fața persoanelor fizice, cât și în fața persoanelor juridice cu servicii de consultanță gratuită, sfaturi utile și soluții personalizate.

soldshopct

Produsele sunt realizate individual și cu multă atenție la detalii, pereții decorativi și măștile de calorifer fiind disponibile în orice dimensiune/model/culori.

Durata de producție se întinde până la 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitatea comandată). Pentru variantele vopsite sunt adăugate 2 zile lucrătoare în plus.

Măștile pentru calorifer se potrivesc oricărui stil de amenajare (minimalist, modern, clasic, retro și multe altele), sunt confecționate din PVC și au rezistență la umiditate, acizi, leșii, alcool, ulei, petrol.

Pentru o lungă durată de viață a măștii pentru calorifer se recomandă ca temperatura caloriferului să nu depășească 72°C. Atât timp cât se respectă detaliile tehnice și modalitatea de întreținere, durata de viață a măștilor este una foarte mare.

Panourile decorative din PVC au rezistență la șocuri, vin în peste 35 de modele și o gamă vastă de culori, iar pentru cei care doresc un model anume, echipa creează împreună cu clientul modelul visat pe calculator.

Panourile provin din Germania, iar instalarea lor este rapidă și ușoară. Acestea sunt concepute pentru a oferi un tuș de originalitate și stil în baie, bucătărie, dormitor sau camera copiilor.

Pereții decorați cu panouri decorative accentuează frumusețea încăperii, oferă un tuș de originalitate și se găsesc la prețuri care să corespundă oricărui buget.

Printre beneficiile unui panou decorativ/paravan decorativ se numără:

reducerea transferului de sunet între cameră sau spațiile comune;

protecția pereților împotriva zgârieturilor, uzurii și decolorării;

rezistență la temperaturi mari;

Ușile culisante/glisante sunt disponibile pe bază de comandă, în două variante de culori - alb și negru. Panoul decorativ (ușa culisantă) este din PVC (masă plastică). 

Pentru variantele de culori care nu sunt pe stoc (roșu, albastru, mare, etc), timpul de așteptare este mai mare, iar prețurile cresc. Costul sistemului de prindere/ culisare este calculat separat în funcție de dimensiunea panoului.

Ajutați de creativitate și cu un bagaj consistent de cunoștințe în domeniu, membrii echipei confecționează o gamă variată de:

 • pereți decorativi & măști de calorifer, uși culisante/ glisante, paravane decorative și multe altele.

Cu produsele oferite de SOLDSHOP, cafenelele, birourile, restaurantele, spațiile rezidențiale și nu numai devin locuri marcate de rafinament și originalitate.

SOLDSHOP TRAFORATE menține din 2006 standardele de calitate ridicate în materie de produse și servicii oferite în întreaga țară și adaugă acel element artistic subtil pentru spații cu personalitate.

Garanția produselor este de 2 ani (24 luni), iar transportul este gratuit la comenzi de peste 590 lei.

Galerie fotografii SOLDSHOP TRAFORATE - Uși culisante, glisante la comandă, măști calorifer, panouri decorative, paravane decorative

PRODUSE OFERITE DE SOLDSHOP TRAFORATE:

 • Uși culisante/glisante;
 • Măști pentru calorifer;
 • Panouri decorative/paravane decorative;

SERVICII OFERITE DE SOLDSHOP TRAFORATE:

 • 2 ani garanție;
 • Transport gratuit pentru comenzi care depășesc 590 lei;
 • Livrare la nivel național;
 • Marfă asigurată;
 • Consultanță gratuită;

Contact SOLDSHOP TRAFORATE S.R.L.

 • Telefon: 0745 571 561
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Cărămidari nr. 85-B, Brăila

  Luni-Vineri: 09:00-16:00

  FACEBOOK: SoldShop Romania

  INSTAGRAM: SoldShop Ro

  YouTube: soldshop-traforate

  PINTEREST: Soldshop

 • Adresa WEB: https://www.soldshop.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti SOLDSHOP TRAFORATE S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

TAPETCENTER - Magazin de tapet
24.11.2021
22672 vizualizari

TAPETCENTER - Magazin de tapet

Magazinul TAPETCENTER oferă o gamă largă de produse și servicii, punând la dispoziția clienților tapet, stickere, lenjerii de pat, perdele, draperii, folie autoadezivă, borduri tapet, adezivi și scule, pe stoc și la comandă. De asemenea, asigură livr...
ANGY DESIGN BUILDING - Constructii case, amenajari interioare si exterioare, demolari cladiri
09.10.2013
10120 vizualizari

ANGY DESIGN BUILDING - Constructii case, amenajari interioare si exterioare, demolari cladiri

Angy Design Building executa constructii civile si industriale, constructii case la rosu sau la cheie, amenajari interioare si exterioare si demolari cladiri in Bucuresti si in Constanta. Angy Design Building are experienta si pregatirea tehnica nece...
TEA'S FASHION - Perdele și draperii, lenjerii de pat, huse, scaune și tapet
01.02.2023
23966 vizualizari

TEA'S FASHION - Perdele și draperii, lenjerii de pat, huse, scaune și tapet

Cu o experiență de peste 10 ani în decorarea spațiilor interioare și exterioare, TEA'S FASHION produce textile de interior, oferind perdele, draperii, lenjerii, cuverturi, perne decorative, accesorii, dar și alte produse conexe, precum tapet, mobilie...