TEKNO FM - Instalații încălzire electrică - Încălzire electrică în pardoseală - Panouri radiante, solare și fotovoltaice

TEKNO FM - Instalații încălzire electrică - Încălzire electrică în pardoseală - Panouri radiante, solare și fotovoltaice

Actualizat la
29.08.2018
2402
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0752 904 891
 • Persoana de contact:
  Soare Ștefan
Nume firma: TEKNO FM S.R.L.
Domeniu de activitate: Lucrări încălzire
Tekno FM este o firmă ce s-a dezvoltat intens în aria energiei alternative, distribuind echipamente și instalații eficiente pentru încălzire, iluminat și generare de energie.

Răsărind  pe piața românească în 2007, Tekno FM a crescut și s-a dezvoltat continuu, având ca scop principal promovarea unor soluții eficiente și ecologice precum încălzirea în pardoseală, panouri solare și turbine eoliene.

Raportul excelent între calitate și preț al produselor oferite plasează firma Tekno FM la un nivel competitiv înalt. Alături de această echipă atentă la detalii, clienții vor fi ghidați către alegerea unor soluții personalizate fiecărei nevoi, ținând cont de beneficiile aduse și de amortizarea costurilor.

Tekno FM - verde la încălzire, iluminat și energie!


Încălzirea pardoselii este recomandată ca o alternativă pentru radiatoarele insalubre ce ocupă spațiu ineficient, dar și pentru sporirea confortului prin creșterea gradului de menținere a căldurii corporale. Instalațiile electrice pentru încălzirea pardoselii sunt gândite și instalate eficient, astfel încât să permită controlul cât mai fin al temperaturii din fiecare încăpere.

Cu o experiență de aproape 10 ani, Tekno FM se impune prin calitatea produselor și serviciilor oferite, dorind în primul rând să informeze și să promoveze efectele favorabile ale acestor produse asupra sănătății și mediului.

Acțiunile Tekno FM reflectă respectul pentru natură, dar și dorința de a satisface dorințele clienților. Cu Tekno FM, omul nu îmblânzește natura, ci redevine o parte din ea.

Pentru mai multe informații și oferte, contactați echipa Tekno FM la numărul de telefon 0752 904 891 sau pe adresa de e-mail

Produse oferite de TEKNO FM:

ÎNCĂLZIRE ELECTRICĂPANOURI RADIANTE
ÎNCĂLZIRE ELECTRICĂ PARDOSEALĂMOCHETĂ ÎNCĂLZITOARE
PANOURI FOTOVOLTAICEECHIPAMENTE MAGNETICE VOSGES
SISTEME DEGIVRARELĂMPI CU INDUCȚIE
GENERATOARE EOLIENE
ECHIPAMENTE ELECTRONICE

Servicii oferite de TEKNO FM:

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ CU PROFESIONIȘTI
LIVRAREGARANȚIE

Date de contact TEKNO FM S.R.L.:

 • Telefon: 0752 904 891
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Soare Ștefan
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.teknofm.ro
 • Adrese:
  • Str. Petofi Sandor, Nr. 41, com. Dumbrăvița, jud. Timiș
  • SERVICII LA NIVEL NAȚIONAL!