UTILAJE DE ȘANTIER PRO - gamă variată de utilaje și scule de șantier

UTILAJE DE ȘANTIER PRO - gamă variată de utilaje și scule de șantier

actualizat la
30.06.2021
vizualizări
66
0 voturi
status
actualizat

Compania UTILAJE DE ȘANTIER PRO oferă o gamă completă de utilaje de șantier și pune la dispoziția clienților serviciul de închiriere mașini de tencuit, nacele suspendate pe cabluri, dar și platforme autoridicătoare pe cremalieră. Pentru gama de pompe Titan, Wagner, Bisonte și IMER, transportul și punerea în funcțiune sunt gratuite.

UTILAJE DE SANTIER PRO

Printre produsele comercializate se numără circulare de șantier, betoniere profesionale, piese de schimb pentru betoniere, elicoptere pentru finisarea betonului sau maiuri compactoare. Totodată, firma pune la dispoziția clienților malaxoare, mașini de tăiat piatra, mașini de tăiat gresia, faianța sau marmura, plăci compactoare, dar și pompe de beton, pompe de zugrăvit, vibratoare de beton, cilindri compactori, unelte și accesorii pentru amenajări interioare și multe altele.

Gamă variată de utilaje de șantier

Mașinile de tencuit comercializate se livrează echipate de serie, pregătite de funcționare. Acestea se pot utiliza pentru tencuieli mecanizate, având la bază un material tradițional (nisip în combinație cu ciment, var), dar și pentru tencuieli pe bază de mortare sau gleturi preamestecate (ambalate la sac). Totodată, UTILAJE DE ȘANTIER PRO distribuie pompe pentru aplicarea gletului și tencuielii decorative sau pentru nivelare și finisare decorativă în colaborare cu mărci precum Titan - Wagner, IMER sau Bisonte.

Compania distribuie plăci compactoare unidirecționale sau reversibile, dar și cilindru vibro-compactor de la mărci precum Wacker Neuson, Bisonte sau BATMATIC. Din categoria pompelor de zugrăvit marca Bisonte sau Titan - Wagner fac parte pompe airless destinate uleiurilor, materialelor de umplere, vopselelor pe baza de rășină sintetică sau latex, adezivilor și altele, pompe airless hidraulice, pompe industriale pentru metal și lemn, pompe airless pentru trasat marcaje rutiere și alte accesorii.

Utilaje profesionale marca MONTOLIT

UTILAJE DE ȘANTIER PRO oferă utilaje de șantier profesionale marca MONTOLIT. Din această categorie fac parte mașini de tăiat profesionale Montolit cu diverse specificații, mașini pentru tăierea plăcilor de gresie, faianță sau a plăcilor de ceramică extra-lungi.

O altă categorie importantă de produse comercializată de UTILAJE DE ȘANTIER PRO este cea a turnurilor de lumină telescopice, disponibile în mai multe variante: turn cu generator, turn cu generator ce poate fi folosit și independent (alimentare alte echipamente) și turn cu alimentare de la rețea. Turnurile sunt marca Genmac, sunt produse în Italia și se pot înălța pana la 8,5 m, fiind formate din secțiuni telescopice galvanizate. În funcție de model, sistemul de ridicare poate fi hidraulic sau manual.

Echipa UTILAJE DE ȘANTIER PRO stă la dispoziția clienților, oferindu-le consiliere tehnică de specialitate și ajutându-i să aleagă produsul optim pentru proiectul pe care îl desfășoară.

Galerie fotografii UTILAJE DE ȘANTIER PRO - gamă variată de utilaje și scule de șantier

Contact UTILAJE DE ȘANTIER PRO SRL

  • Telefon: 0772 008 792
    Fax: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Deva, Str. Mihai Eminescu, nr. 100

    Telefon: 0772 008 792 sau 0770 270 922

  • Adresa WEB: https://www.utilajedesantier.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma UTILAJE DE ȘANTIER PRO SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi UTILAJE DE ȘANTIER PRO SRL, Tel: 0772 008 792

0 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti UTILAJE DE ȘANTIER PRO SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

MECANICA POIANA RUSCA - Producție stații de sortare
22.04.2021
483 vizualizari

MECANICA POIANA RUSCA - Producție stații de sortare

MECANICA POIANA RUSCA produce stații de sortare cu diverse configurații, simple sau complexe, care pot conține și concasoare sau granulatoare. Printre produsele oferite se regăsesc stații de concasare semi-mobile, concasor cu ciocane, ciururi vibrant...
ABRAZIVUL SA - Produse abrazive destinate operatiilor de superfinisare
27.01.2016
11257 vizualizari

ABRAZIVUL SA - Produse abrazive destinate operatiilor de superfinisare

ABRAZIVUL S.A. are ca obiect de activitate productia si comercializarea de produse abrazive destinate operatiilor de superfinisare (produse de ultima generatie ce se comercializeaza in acest moment pe pietele vest europene). ABRAZIVUL S.A. este o co...
WELDTECH - Abrazive si echipamente pentru sudura, scule si unelte si chituri si adezivi
10.06.2009
11372 vizualizari

WELDTECH - Abrazive si echipamente pentru sudura, scule si unelte si chituri si adezivi

Firma Weldtech, cu sediul in Constanta, comercializeaza consumabile si echipamente pentru sudura, precum si produse de uz industrial: perii, discuri abrasive, burghie, unelte si scule, chituri si adezivi pentru reparatii Devcon, etc.