VENEX - Cărămidă aparentă

VENEX - Cărămidă aparentă

actualizat la
18.06.2024
vizualizări
11704
2 voturi
status
actualizat

VENEX comercializează și livrează o gamă extinsă de cărămizi aparente Nelissen și oferă servicii de execuție placări interioare și exterioare cu cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin și Blauwe Steen.

Firma este unic importator Nelissen în România și este formată dintr-o echipă de specialiști cu experiență în țări precum Belgia, Olanda, Spania, Italia, dar și în România.

Cărămizile Nelissen sunt ideale pentru tehnicile tradiționale de zidărie, dar și pentru cele moderne, cum ar fi Termosistemul ISO•FAȚADĂ cu cărămidă aparentă.

h1

VENEX comercializează:

 • cărămidă aparentă antichizată, cărămidă antichizată plină și cărămidă Baekel, termosistem ISO-FAȚADĂ;

Cărămida aparentă vine cu o multitudine de plusuri, deoarece este ignifugă și rezistentă împotriva incendiilor, fiind arsă în cuptor la 1700⁰C, ceea ce conferă rezistență în timp și păstrarea culorii. Aceasta se poate folosi nu doar pentru proiectele noi, ci și pentru renovări și restaurări și este potrivită atât stilului clasic, cât și celui modern, parohial sau contemporan.

Termosistemul ISO-FAȚADĂ este un sistem care izolează perfect fațadele și folosește cărămidă aparentă lipită pe polistiren extrudat frezat pe orizontală, pentru sprijinirea cărămizii.

VENEX comercializează pachete complete care conțin plăci de termoizolație, dibluri, adeziv de lipit plăcile de polistiren și cărămizile aparente, cărămidă aparentă de câmp și de colț, adeziv de rostuit și profile de aluminiu certificate CE.

Aplicând în totalitate standardele calității și execuției specifice țărilor vest-europene, echipa VENEX tratează cu seriozitate și profesionalism proiecte simple sau complexe și respectă termenul de execuție, stabilind un raport optim calitate-preț.

Sediul firmei se află în Cluj-Napoca, iar distribuția produselor se face și în CONSTANȚA!

Galerie fotografii VENEX - Cărămidă aparentă

PRODUSE OFERITE DE VENEX:

Cărămidă aparentă antichizată:

 • Cărămida aparentă antichizată este rezistentă la incendii, iar cu ajutorul acesteia se pot realiza proiecte noi, renovări sau restaurări.

Cărămidă antichizată plină:

 • Cărămida antichizată plină are aspectul cărămizilor turnate manual și poate fi folosită la fațade.

Cărămidă BAEKEL:

 • Cărămida Baekel oferă o notă "retro" noilor clădiri și este o combinație eficientă între cărămida modernă și meșteșugul cu tradiții străvechi de zidărie. Legătura cruce a acesteia oferă un aspect unic.

Termosistemul *ISO FAȚADĂ* cu cărămidă aparentă Nelissen:

 • Termosistemul ISO FAȚADA este un sistem complet care izolează perfect toate fațadele, oferind în același timp și un aspect inedit.

SERVICII OFERITE DE VENEX:

 • Montaj termoizolație exterioară cu: cărămidă aparentă (arsă in cuptor) pe polistiren extrudat special pentru placare și rostuirea fațadelor cu material care nu pătează cărămida.
 • Placări cu cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin, blauwe steen (pentru terase, plinte, scări, pervazuri, glafuri) etc.
 • Finisaje interioare și exterioare.

Contact VENEX SRL

 • Telefon: 0746 888 088
  Fax: 0264 540 224
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Calea Baciului, nr. 2-4, Cluj-Napoca

  Coordonate GPS: 46.782659, 23.542311

  FACEBOOK: Venex.ro

  Distribuție cărămidă aparentă antichizată și în CONSTANȚA!

  L-S: Pe bază de programare

 • Adresa WEB: https://venex.ro
2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti VENEX SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

MLG EUROPEAN BUILDING TRADE - Fațade ventilate, tâmplărie aluminiu și PVC, pereți cortină, balustrade
31.07.2023
1625 vizualizari

MLG EUROPEAN BUILDING TRADE - Fațade ventilate, tâmplărie aluminiu și PVC, pereți cortină, balustrade

MLG European Building Trade oferă o serie de produse și servicii în domeniul construcțiilor si a dezvoltării imobiliare. De la ferestre și uși PVC, tâmplărie aluminiu, lemn, lemn-aluminiu și PVC și până la sisteme amovibile în sticlă, balustrade, pa...
SLATE DESIGN - Placaje din piatră naturală, adezivi, tratamente și soluții de curățare pentru piatră naturală și artificială
01.09.2023
14011 vizualizari

SLATE DESIGN - Placaje din piatră naturală, adezivi, tratamente și soluții de curățare pentru piatră naturală și artificială

SLATE DESIGN prezintă soluții deosebite în materie de amenajări interioare și exterioare și pune la dispoziția clienților furnire din piatră naturală LITESTONE  și TRANSLUCENT, adezivi, tratamente și soluții de curățare pentru piatră naturală și arti...
MGD USI SI FERESTRE - Tâmplarie PVC, aluminiu, sticlă, MDF și placări exterioare
15.01.2018
10423 vizualizari

MGD USI SI FERESTRE - Tâmplarie PVC, aluminiu, sticlă, MDF și placări exterioare

Firma MGD UȘI ȘI FERESTRE se ocupă cu  producerea și montarea tâmplăriei din PVC, aluminiu, sticlă și MDF, dar și placări exterioare. Pentru fiecare lucrare în parte se utilizează materiale calitate superioară în realizarea tâmplăriilor rezistente, e...