Banci de exterior hidraulice

Banci de exterior hidraulice


Suntem obisnuiti cu mobilierul urban sa fie fixat - banci zavorate de trotuare si cosuri de gunoi mult prea mari pentru transport, chiar daca acestea nu sunt legate de sol. Dar daca ti s-ar da frau liber in modelarea mediului urban din jurul tau, personalizandu-l pe baza cerintelor tale de zi cu zi?
 
Banci de exterior hidraulice
 
Acest set de banci hidraulice personalizate a fost proiectat de Bogman Carmela si Rogier Martens, pentru a amplasa un element ce il poate realiza oricine, inapoi in mainile publicului larg, permitand oamenilor (inalti, mici) dintr-o comunitate locala pentru a urca in mod interactiv si pentru a cobora inaltimea bancii dupa cum doresc.

Banci hidraulice

Sezutul dreptunghiular din aluminiu este atasat la coloane rotunde de sprijin care se extind in pamant, mai jos de nivelul strazii si poate fi urcat sau coborat usor si in conditii de siguranta, cu ajutorul unui maner amplasat intr-o cutie de utilitate, din apropiere.
 
Banci publice din aluminiu
 
Mai mult de a fi ingrijite si neobisnuit de functionale, aceste banci urbane contribuie la reducerea decalajului dintre private/reglabile si publice/design de mobilier static.