Acoperisul casei: birouri la mansarda

Acoperisul casei: birouri la mansarda


Ai putea fi unul dintre oamenii care au descoperit ca lucrand de acasa poate fi o placere. Multe companii ofera acum angajatiilor sansa de a lucra la domiciliu pe baza de part-time. Un birou la mansarda, departe de restul familiei, poate fi un biletul catre o munca eficienta. In plus, daca esti independent, ai putea fi in masura sa beneficiezi de o deducere fiscala pentru spatiile de birouri.

Acoperisul casei: birouri la mansarda
 
Poate cea mai importanta considerare pentru un birou acasa - fie in pod sau in alta parte - este sa te asiguri ca spatiul este complet cablat pentru toata tehnologia la care te poti gandi. De asemenea, ia in considerare impartirea biroului de acasa cu alti membri ai familiei, acum sau in viitor, ceea ce inseamna adaugarea de puncte suplimentare, cabluri si mufe de telefon pentru computere, faxuri, copiatoare, telefoane si conexiuni la internet.

Dincolo de problemele de cablare, ai nevoie sa acorzi o grija deosebita pentru iluminarea mansardei. In plus fata de luminatoare si lampile de birou, planifica si pozitioneaza biroul tau pentru a profita de lumina naturala. Avand un birou nu inseamna ca trebuie sa te simti inghesuit. O optiune este extinderea biroului pentru a profita de mediul exterior. Perspectiva de a avea o priveliste frumoasa poate imbunatati starea de spirit pecum si productivitatea.
 
Mobilier de birou in acoperis
 
Controlul climei - ia in considerare instalarea unei unitati individuale de incalzire si racire la mansarda. Daca nu, ai putea fi stresat de sistemul existent, care nu a fost destinat pentru etajul al treilea sau al patrulea. Incercand sa racesti un nivel superior al casei (unde aerul cald se ridicad) cu aerul conditionat existent va extrage aerul rece din restul casei tale si cel mai probabil, va ridica costul cu factura de electricitate.

Acorda o atentie speciala pentru a te asigura ca podeaua este capabila sa sustina biblioteci integrale sau dulapuri grele cu fisiere. O remodelare a mansardei poate oferi sansa de a instala destule rafturi construite in perete pentru a satisface toate nevoile de depozitare. Poti personaliza rafturile cu design-uri proprii sau cu optiuni flexibile si ieftine de mobilier de birou.