Design interior de birou: cand metalul intalneste lemnul

Design interior de birou: cand metalul intalneste lemnul


    Alb pe negru, o alegere de birou tipica - dar realizata in intregime in mod diferit, prin introducerea de elemente luminoase, puternic contrastante din lemn, care ocupa pozitii-cheie ca si accente, ce imping biroul pe noi directii de design. Acest birou este o potrivire perfecta pentru Nord, o echipa de designeri, scriitori, directori de creatie, muzica si film care au cerut cabinetului de arhitectura Skylab sa-i ajute sa creeze un spatiu care nu este un birou.

Design interior de birou
 

Design de birou contemporan si cerativ


    Modularitatea si flexibilitatea inlocuiesc configuratiile statice, iar fiecare camera dispune de elemente care sa o diferentieze in ceea ce priveste stilul vizual si textura tactila. Exista un mod in care fiecare camera este conceputa pentru un scop, dar ramane deschisa la modificari si reinterpretari. Toate in toate, aceasta este un design creativ de birou, in sine, conceput pentru a stimula creativitatea suplimentara pentru cei care lucreaza la el.
 
Design de birou contemporan si cerativ

Lux artistic in design-ul de birou


    Nimic nu spune putere executiva si lux excesiv asa cum o arata negrul si auriul intr-un birou de design. Cu toate acestea, pentru a pastra design-ul simplist, fara a fi luat de val, atingerile artistice adauga interes pentru acest spatiu cerativ folosit pentru conferinte, spatiu de intalnire si lounge.

Lux artistic in design-ul de birou

    Concentrarea tematica a amplasarii unui corp de iluminat in prim-plan este evidentiata imediat pentru un ocupant - de la lumini mari pentru plafonul circular la lumini difuze ce arunca umbre fine pe podea si spatiile de pe perete implicate, de asemenea, prin prezenta lor. Aceasta tema  repetativa, ce compenseaza, de asemenea, in ceea ce ar putea fi altfel un spatiu sufocant.

Mobilier de birou inventiv

    In cele din urma, acest design stabileste echilibrul perfect intre conceptual si practic, artistic si functional. Acesta serveste scopurilor sale bine cu lumini ample, scaune, spatii de lucru si de depozitare, dar chiar si asa, acest design transforma biroul intr-unul unic.
 
Sample Image