Design interior in alb si negru

Design interior in alb si negru

 
Design interior in alb si negru
 
Ce s-ar intampla daca lumea ta ar fi intr-adevar doar in alb-negru? Peretii vopsiti in culori puternic contrastante, podelele si tavanele din acest interior sunt mai mult un experiment al tonurilor realizat de arhitectii de la Label Arhitecture, intr-un spectru de culori extreme in comparatie cu un spatiu rezidential conventional.
 
 Dormitor alb si negru
 
Cu exceptia unui mobilier si a pardoselii din lemn, ici si acolo, fiecare camera este, in esenta, fie alb, fie negru - care, un fizician sau un artist ar putea sustine ca acestea nu sunt culori, pentru ca de fapt albul si negrul sunt non-culori.

Interior alb si negru

Intr-un fel, desi, acest dualism de intuneric si lumina permite ca restul arhitecturii sa vorbeasca de la sine, oferind o baza clara pentru spatii deschise, o metoda simpla de a articula decoratiunile existente (revopsi).
 
Scari interioare albe

In cateva din fotografii, unghiul face design-ul sa para ca si cum ai vizualiza doua camere distincte, cu un zid intre ele - sau doua imagini alaturate. Oglinzi care acopera peretele, podele sau tavane ce adauga, de asemenea, o alta dimensiune experientei pe care o ai atunci cand te plimbi prin casa, totul este gandit in cel mai mic detaliu.

Design interior - oglinzi de perete

Desigur, vrei sa traiesti intr-un astfel de spatiu minimalist si modern, aceasta reprezintand o intrebare retorica - cu siguranta acest design pare convingator in imagini, dar pentru unii dintre noi albul si negrul ar putea deveni coplesitoare, fara nici un decor mai colorat in amestec.
 
 Design interior in alb si negru