Economisirea energiei

Economisirea energiei


     Ti-ai schimat masina intr-una ecologica, stii de unde poti gasi mancare proaspata si naturala, ti-ai "inverzit" obiceiurile de consum si stii toate bazele de trai ecologic. Ce urmeaza? Casa ta. Locuinta este cel mai usor loc de a incepe sa fii ecologic. Exista sute de solutii usor de introdus in locuinta ta, totul pentru a reduce consumul de energie atat din punct de vedere al costului cat si in ceea ce priveste prezervarea mediului inconjurator.
 
Active Image
 

Aparatele eficiente


    Nu este ecologic sau accesibil sa arunci aparatele in stare buna si sa le inlocuiesti cu altele noi. Insa atunci cand masina de spalat, cafetiera sau frigiderul dau semne de imbatranire fii sigur sa le inlocuiesti cu cele mai eficiente modele.

Control de la distanta de uz casnic


    Poti cheltui ceva bani pe un sistem de control de la distanta al casei, wireless, care poate sa stinga luminile, televizoarele, computerele si alte aparate electrocasnice doar prin atingerea unui buton. Acesta este un mod minunat de a te asigura ca locuinta ta nu foloseste energia in mod inutil si costisitor.

Sfaturi simple pentru o Casa Verde

  • Compost
    Chiar daca nu iti place gradinaritul, Even if you don’t garden, ingrasamantul este esential. De exemplu, americani, in medie, arunca 1/ 3 din alimentele lor. Incepeti cu un simplu kit de compost sau cu o galeata.

Active Image

  • Elimina utilizarea apei imbuteliate
    Apa imbuteliata este una dintre cele mai mari contraveniente de mediu si de sanatate. Nu mai cumpara apa imbuteliata si instaleaza-ti un robinet cu filtru. Puteti, de asemenea, sa va faceti propria apa carbogazoasa, oricand, fara a recurge la cea imbuteliata, printr-un dispozitiv ce se gaseste pe piata.
 
 Active Image