Lux ieftin? Pardoseli din penny

Lux ieftin? Pardoseli din penny


O solutie ieftina, dar inteligent personalizata, folosirea unui penny ca si placa de gresie pentru pardoseala reprezinta o declaratie de lux, cu piese de-a gata, insa legalitatea acestei cereri din partea Hotel Restaurant Standard din New York, poate fi discutabila.

Lux ieftin? Pardoseli din penny
 
Maruntisul este partea cea mai inutila a monedei americane, asa ca pentru oameni ce vor sa incerce lucruri moi, acest lucru ar putea functiona ca un mod inteligent de reciclare a borcanelor prafuite ale acestor discuri de cupru acoperite cu cupru, transformandu-le in placi pentru pardoseli unice, cu modele de design usor de realizat.

Pardoseli din bani

Acest lucru te face, de asemenea, sa te intrebi: ce altceva ar putea fi reutilizat in placi pentru pardoselile casei tale sau sub alte forme de materiale de suprafata? Deja exista producatori ce creaza blaturi de bucatarie din sticla reciclata, dar trebuie sa existe o multime de deseuri standardizate sau alte resturi ieftine care ar putea fi folosite in noi modalitati de a economisi timp si efortul de a cumpara si instala placile depardosea standard.
 
Pardoseli din maruntis