Perdele pentru ferestre

Perdele pentru ferestre


Daca ochii sunt oglinda sufletului, atunci cu siguranta ferestrele unei case reprezinta evadarea la esenta - sufletul casei. Nu e de mirare ca modul in care ferestrele sunt imbracate reprezinta una dintre cele mai importante decizii de decorare cu care se confrunta orice proprietar de casa.

Perdele pentru ferestre
 
In acest articol, vei avea posibilitatea de a vedea zeci de tratamente pentru ferestre, pentru o varietate de camere, completat cu imagini ajutatoare pentru a surprinde esenta camerei. De la perdele vaporoase la jaluzele de forma batului de chibrit, poti gasi accesoriul perfect pentru fereastra cu scopul de a decora casa ta.

Nimeni nu a spus ca perdelele ar trebui sa stea suspendate de tije in mod fix. Unul dintre cele mai noi curente in design-ul de ornamentare a ferestrei si unul care promite sa fie de lunga durata, solicita idei pentru draperiile vechi pentru a zgudui structura lor rigida pentru una care este fluida si spontana.

Fereastra cu un singur panou

Ponderate acolo unde ating podeaua, o singura bucata de material cu dungi intr-un bogat ton ca de bijuterie, se extinde peste partea superioara a unei tije de metal pentru a forma un leagan cu panouri laterale.

Acest aspect proaspat nu este limitat la ferestre in spatiile contemporane sau eclectice, desi este ceva natural pentru aceste decoruri. Ideea dintr-o tesatura vag drapata este la fel de veche ca si Roma, ceea ce explica aspectul clasic al acestor accesorii pentru ferestre. Cu o perdea din tesatura ce se ridica de la podea spre o tija, invelita peste tija si, probabil, invelita peste din nou, inainte de a cadea din nou pe podea intr-un panou lateral secundar, tratamentul este, de fapt, draperia definitiva. I
 
Imbracata in tesaturi fine, cu franjuri si panglici, perdelele coexista armonios cu un mobilier traditional si elegant. Ramas fara decor, intr-un material curat, alb, perdelele sugereaza o sensibilitate contemporana.