Plante pentru casa si birou ce purifica aerul

Plante pentru casa si birou ce purifica aerul


Plante pentru casa si birou ce purifica aerul

    Chiar si in orasele imense si agitate, aerul din exterior este mai curat si de preferat in comparatie cu cel din interior. De ce? Un motiv este ca plantele si copacii sunt curata, in mod constant, aerul de afara. Acest lucru sugereaza faptul ca proprietarul unei case sau al unui birou ar trebui sa cumpere plante - dar care dintre ele? Odata cu ideea de a merge "verde", fiecare planta de pe piata este promovata ca si un purificator de aer! Dar sa nu iti face griji - NASA a efectuat un studiu oficial cu privire la plantele purificatoare de aer, atribuind fiecareia dintre ele un punctaj bazat pe cat de bine elimina vaporii chimici, rezista la insecte si cat de usor sunt de intretinut pentru casa sau birou tau.
 

Palmierul Areca


Numit "cel mai eficient umidificator de aer", palmierul Areca poate fi numarat printre plantele ce mentin aerul umed pe timpuri uscate.

    Cea mai de top planta purificatoare de aer, astfel ierarhizata de catre studiul NASA este palmierul Areca. Numit "cel mai eficient umidificator de aer", palmierul Areca poate fi numarat printre plantele ce mentin aerul umed pe timpuri uscate si elimina, in mod continuu, toxinele chimice din aer. In timpul iernii, palmierul poate literalmente inlocui utilizarea umidificatoarelor electrice! Scorul acordat de NASA in ceea ce priveste coeficientul de purificare a aerului este de 8,4.

Palmierul Areca elimina, in mod continuu, toxinele chimice din aer.

Palmierul Doamna


palmierul Lady (sau Rhapis excelsa)

    Din aceeasi categorie ca si palmierul Areca pentru topul NASA de ierarhizate a plantelor purificatoare de aer este palmierul Lady (sau Rhapis excelsa). O planta versatila, doamna pot fi pastrata in climate uscate sau umede (oriunde intre -5 si 38 de grade Celsius) si este impetuos rezistenta la cele mai multe tipuri de insecte de plante. Scorul acordat de NASA in ceea ce priveste coeficientul de purificare a aerului este de 8,4.

Scorul acordat de NASA in ceea ce priveste coeficientul de purificare a aerului este de 8,4.

Palmierul Bambus


Palmierul Bambus (sau Chamaedorea seifrizii.)

    O planta purificatoare a aerului este si palmierul Bambus (sau Chamaedorea seifrizii.) Aparuta in mod proeminent in "Plantele ce purifica" in CasaSugar.com, palmierul Bambus se dezvolta cel mai bine atunci cand tinut umed (dar nu ud), in lumina indirecta a soarelui. In cazul in aceste conditii sunt mentinute la un nivel stabil, palmierul Bambus poate fi numarat printre plantele de purificare a aerulului din interior, oriunde s-ar afla. Scorul acordat de NASA in ceea ce priveste coeficientul de purificare a aerului este de 8,4.
 
 palmierul Bambus se dezvolta cel mai bine atunci cand tinut umed (dar nu ud), in lumina indirecta a soarelui.