Articole sanitare - toalete unice

Articole sanitare - toalete unice


    Toaletele ciudate si traznite par a iesi la suprafata peste tot in lume. Unele bai bizare se afla in aer liber, altele sunt localizate in mai multe hoteluri. Ai fi, totusi, interesat sa mergi sa mananci la un restaurant, in mare parte pentru a vizita toaleta? Restaurantele cu tematici stranii au fost atractive pentru clientela, de ani de zile, dar unii proprietari de restaurant aplica o noua tehnica marketing pentru a aduce clientii curiosi la usile lor. De la camere de plus pentru pudrat la toalete unice, vizitatorii nu vin sa ia masa, ci pentru a verifica toaletele.

Articole sanitare - toalete unice
 

Toalete ninja


    Ninja din New York este un restaurant ce abordeaza tematica ninja. Te poti astepta la ninja ce sar din holurile luminate difuz, dar fi sigur ca esti curajos sa-i infrunti si sa incerci toaletele. In interiorul baii vei fi intampinat de o incapere ce abordeaza tematica pesterii. Toaleta nu este rustica. De fapt, aceasta toaleta este caracterizata de o inalta tehnologie. Toaletele ofera o curatare frontala si dorsala cu ajutorul unei telecomenzi si, de asemenea, aer cald pentru uscare.
 
 Toalete ninja

Fi ecologist atunci cand te duci la avanpostul La Habana


    Daca iti place sa mananci in oras si esti si ecologic, atunci incearca Avanpostul Habana din New York City. Aceasta cafenea a fost primul local ecologic de acest gen si este dedicat eco-responsabilitatii. Nu numai in bucatarie, dar toaleta sub forma de sera este buna pentru mediul inconjurator. Ambele toalete si chiuveta utilizeaza un sistem de reciclare a apei de ploaie care economiseste aproximativ 4.000 de galoane de apa intr-o saptamana. Aceasta baie functioneaza ca o sera in functiune, asa ca asteapta-te la ceva neasteptat, in afara de cresterea foliajului verde.

Toaleta ecologica

Paradisul persoanelor ce trag cu ochiul


    Oamenii vin aici sa manance sau sa bea ceva, dar baia este o atractie imensa. La Peep, peretii baii sunt construiti cu oglinzi in doua sensuri. Nu este neobisnuit pentru vizitatori sa-si petreaca pana la de zece ori mai mult timp decat o vizita normala la toaleta; in loc de trei minute in piscina, ocupantii stau pana la treizeci de minute fiecare, supraveghind pe toata lumea de la toaleta. Odata ajunsi in interior, intreaga baie este din sticla, asa ca poti spiona pe oricine din restaurant. Nu face nici o greseala; atractia Peep este de a viziona pe toata lumea chiar din camera de baie.

Peretii baii sunt construiti cu oglinzi in doua sensuri.

Teatrul Shoji Tabuchi


    In Branson, Missouri, exista un alt restaurant tematic ce atrage clienti pentru show-rile muzicale din tara lor. Cu toate acestea, autobuzele vin in timpul zilei, inainte de a incepe show-ul, special pentru vizitatori, pentru a vedea toaletele elaborate si pretioase. Baile pentru barbati si femei sunt aproximativ de 167 de metri patrati si sunt completate cu parfum dulce de flori exotice, proaspete. Toaleta femeilor a fost construita in jurul anului 1890, in Perioada Imperiului, fiind caracterizata de vitralii, candelabre, un camin de lux si mai multe flori. Toaleta barbatilor are un semineu din marmura de 15.000 dolari si usi de stejar. Barbatii pot juca biliard pe o masa de 35.000 dolari sau se pot odihni in scaune din piele neagra. Acesta este un exemplu de inca un restaurant care utilizeaza puterea toaletei pentru a atrage vizitatorii.
 
 Teatrul Shoji Tabuchi