Corpuri de iluminat pentru tavan si mese

Corpuri de iluminat pentru tavan si meseCorpuri de iluminat pentru tavan si mese

    Colectia de corpuri de iluminat pentru tavan, podea si accesorii de iluminat, lampi si becuri, a firmei Kyouei Design abordeaza fabricarea mobilei si redefinirea tipurilor de design pentru iluminat, de la corpuri de iluminat pline de umor si indrazneala la cele inventive si inovatoare.
 
Lampa de sange si lumina de perete

    Lampa de sange si lumina de perete prezentate in aceasta poza sunt cele mai cunoscute modele de iluminat, dar sunt departe de a fi singurele.

Corp de iluminat din hartie

    Cu cateva elemente adaugate, o lanterna simpla de hartie devine un bec gigant - lumina in lumina.

Corp de iluminat sub forma de balon

    In ceea ce priveste portabilitatea si usurinta asamblarii, acest balon de iluminat nu poate fi oprit, exceptie facand intre inflatii, dar cel putin lumina din interior este un simplu LED care rareori necesita reincarcare si nu genereaza suficienta caldura pentru a topi plasticul din jurul acesteia.

Corp de iluminat rezistent la caldura

    Becurile sunt de cunoscute ca fiind periculoase, inselatoare in ceea ce priveste puterea lor de a ilumina un spatiu, dar sa te arda la cea mai mica atingere. Acest bec rezistent la caldura va permite sa luati inapoi spatiul din jurul luminii pentru orice scopuri alegi.

Lampa din hartie creponata

    Aceasta lampa de hartie pentru masa compreseaza sa fie mai mica de 2 centimetri grosime de pana cand sunt ambalate, dar se deschide pentru a prelua acelasi volum ca o lampa de masa tipica, de talie mijlocie.

LED-uri

    O alta optiune simpla de iluminat: luati televizorul sau monitorul calculatorului si transformati-le intr-o sursa de lumina ambientala, cu un DVD sau CD simplu, care isi schimba culorile de-a lungul timpului pentru a proteja ecranul.