Materiale pentru mobilier neobisnuit: de la scaune de cristal la canapele din hartie

Materiale pentru mobilier neobisnuit: de la scaune de cristal la canapele din hartie

Materiale pentru mobilier neobisnuit

    Tokuin Yoshioka este, probabil, la fel de mult un om de stiinta calificat pe materiale, cat si un designer de mobilier. Folosind materiale mai putin frecvente si, adesea, stiintific complexe, el construieste scaune, canapele si alte obiecte de mobilier de zi cu zi concepute din unele dintre cele mai ciudate substante, la care nu v-ati fi gandit - de la structuri de scaun cristalizat la canapele usoare din hartie.

Scaune de cristal si canapele din hartie

    Acest scaun - realizat din celuloza durabila, dar flexibila utilizata in interiorul structurilor spatiale - a fost rezultatul unei experimentari in detaliu si rezultatul cercetarilor ample. Cu toate acestea, este un scaun confortabil impresionant, dar incredibil de solid, indoit in forma, nemiscat si ofera locuri dintr-o forma putin probabila.

Vanapele din hartie

    Canapelele din hartie sunt, de asemenea, neobisnuite in aparenta, si par putin probabil sa fie stabile la prima vedere, dar sunt, desigur, locuri de sezut incredibil de confortabile pentru a te prabusi in ele, odata ce-ti dai seama ca te poti aseza pe acestea.

Scaune si canapele

    In loc de a folosi materiale ce le putea avea la indemana pentru a crea forme noi care sa surprinda clientii, acest designer impinge dezvoltarea stiintei si a materialitatii pe noi culmi atunci cand vine vorba de a face noi modele de mobilier unicat.