De ce sa iei in considerare pardoselile din bambus pentru casa?

De ce sa iei in considerare pardoselile din bambus pentru casa?


    Utilizarea bambusului reprezinta tendinta prezenta in ceea ce priveste pardoseala. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in general, pardoseala din bambus este o resursa sigura din natura ce-i ofera acesteia expresivitate si aspect sofisticat.

   De ce sa iei in considerare pardoselile din bambus pentru casa?
 
    Ca si in cazul banalelor perdoseli din lemn, pardoseala din bambus este foarte versatila si de fapt poate sa ofere acelasi finisaj unui spatiu locativ. Pardoseala din bambus este disponibila in stiluri si brand-uri variate de la comerciantii din intreaga lume.

    Distribuitorii din intreaga lume, precum si dealerii on-line, ofera clientilor o gama larga de finisaje, dimensiuni si culori, in placi pre-finisate care pot fi usor de instalat cu cuie sau lipici.

    Pardoseala din bambus este cu adevarat perfecta pentru persoanele care doresc o podea din lemn eleganta, dar nu-si pot permite costul unei esente de lemn tari. Bambusul este un produs natural, de fapt, este clasificat ca un tip de iarba, cu toate acestea, bambusul aduce toata frumusetea si caldura unei pardoseli din lemn solid si a anumitor varietati, putand fi chiar si mai durabil decat lemnul pentru pardoseli si avand o expresie nesfarsita care poate spori aspectul oricarui tip de decor.

Pardosea din bambus pentru living

Ghidul pentru utilizarea pardoselii din bambus


    Daca doresti sa transmiti eleganta in camera ta, atunci bambusul vertical in culori naturale, negru, crem este recomandat de designeri. Ia nota de faptul ca pardoseala din bambus este taiata, in general, in plan orizontal sau vertical. Bambusul taiat vertical ofera linii mai curate si mai fine. Pe de alta parte, bambusul taiat orizontal ofera un aspect mai dur, brut.

    Daca iti doresti un aspect natural, poti opta pentru bambus nefinisat, care are, de obicei, culoarea blonda si va arata minunat intr-un decor putin luminat sau intr-o camera mica, facand ca zona respectiva sa arate mai aerisita si mai spatioasa. Poti achizitiona pardoseala din bambus aproape in orice nuanta si, de asemenea, pardoseala poate fi instalata sub forma design-ului de parchet.

    Durabilitate cu pardoseala din bambus este intr-adevar un mare avantaj. Bambusul este un material foarte rezistent si cu o buna intretinere si ingrijire, acesta poate dura foarte mult timp.

Ghidul pentru utilizarea pardoselii din bambus

    Tine minte, directia boabelor unde amplasati pardoseala de bambus este importanta. Asigura-te ca ai pregatit toate placile care se aseaza intr-o singura directie universala.

    Ar trebui sa instalati pardoseala din bambus in mod vertical. Incearca sa iti faci o imagine vizuala, fie in minte, fie pe o schita schita, in ceea ce priveste aspectul pe care ildoresti pentru podeaua de bambus. In acest fel, vei avea un ghid si nu vei face greseli, putand astfel realiza munca usor si rapid.

    Costurile pardoselei de bambus sunt extrem de competitive cu pardoselile din esente tari conventionale. Pe masura ce bambusul castiga mai multa popularitate in intreaga lume, oferit in diverse locatii, pretul acestuia va ramane unul eficient, avand in vedere ca vorbim de un produs ce va dura o viata.

    Finisajele bambusului au, in general, multe garantii, precum si multi furnizori si distribuitori de bambus ofera garantie pe viata pentru structura de bambus.

Podea din bambus pentru bucatarie

    Pardoselile din lemn atrag mai multe persoane pentru ca sunt durabile si ii farmeca pe cei carora le place aspectul conventional sau care doresc sa previna aparitia alergenilor adusi de obicei de catre pardoselile acoperite cu diverse materiale textile.

    Pardoselile din bambus reprezinta o modalitate economica de realiza un aspect durabil si elegant, ca si cel al lemnului solid.