Dulapuri asezate in locuri neobisnuite

Dulapuri asezate in locuri neobisnuite


     Tindem sa strangem tot felul de lucruri in locuinta, unele pe care nu le mai folosim, altele pe care le pastram doar ca si amintiri, iar pentru acest lucru este nevoie de spatii de depozitare astfel incat sa se evite dezordinea ce se poate crea. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva idei de depozitare si modalitati neconventionale de distribuire a lucrurilor.

Active Image
 

Design cu dulapioare


    Cine spune ca sertarele trebuie sa stea intr-un singur loc? Aceste sertare par a fugi pe perete, iar daca spatiul pe perete nu reprezinta o problema aceasta solutie de depozitare poate fi o alternativa distractiva si ingenioasa in ceea ce priveste designul camerei.

Active Image

Sertare intersectate


    La Universitatea din Belgrad, studentii de la departamentul de Mobila si Design de Interior au conceput o piesa de mobilier pentru colturile camerei care functioneaza in ambele directii. Presupunem ca fiecare sertar are o singura sina laterala, fixata in partile alternative astfel incat sertarele ies in afara la nouazeci de garde fata de vecinitatile sale, partea de sus si cea e jos.

Active Image

Dulapul fractal


    Reteaua de sertare in cascada - 23 la numar - combina unghiul drept cu iluzia de profunzime ametitoare. Ideea acestei piese de mobilier ingenioase este aceea ca pentru orice lucru oricat de mic este cate un sertar care sa se potriveasca si o noua perspectiva in ceea ce priveste depozitarea lucrurilor.  

Active Image

Scarile


    Scara interioara este o piesa de mobilier inalta, iar sertarele de sus ar fi inaccesibile, in cazul in care am transforma-o intr-o solutie de depozitare. Aceasta permite colturilor camerelor sa fie utilizate la maxim adica, mobila noastra trebuie sa creasca in inaltime pentru a putea fi mai eficienta.

Active Image

Dulapul de sub trepte


    Pentru scarile existente deja, iata acest design ingenios. Daca scarile din casa dumneavoastra incep din vecinatatea usii de la intrare, ce loc mai bun ar fi pentru depozitarea papucilor decat un sertar amplasat in ultima treapta a scarii? Unde s-ar mai putea ascunde si alte dulapuri in casa?
 
 Active Image