Fantana arteziana poate oferi un ambient placut casei tale

Fantana arteziana poate oferi un ambient placut casei tale


    Aceasta fantana arteziana realizata din marmura maro este o simpla decoratiune. Si in timp ce "simplu" nu este intotdeauna cea mai buna solutie pentru un decor interior, trebuie sa va spun ca estetica minimalista a acestei fantani speciale serveste doar pentru a spori farmecul sau natural. Serios, aceasta fantana este uimitoare, fiind un punct focal vizual pentru orice camera din casa sau de la birou. Aceasta fantana este realizata manual din marmura maro, astfel incat nici o fantana nu poate fi exact la fel. Si pentru un extra fler, in fatada marmurei sunt introduse radacini petrificate de copac, ceea ce reprezinta o atingere cu adevarat uimitoare.

  Fantana arteziana poate oferi un ambient placut casei tale
 

    De fiecare data cand te uiti la aceasta fantana arteziana, vezi ceva nou in ea; este uimitor cum ceva aparent static, poate fi cu adevarat o astfel de piesa dinamica de arta vie. Datorita suprafetei sale dure si inegale, apa nu cade in cascada niciodata in acelasi fel. Priveste doar o data aceasta fantana de perete si vei fi instantaneu vrajit de frumusetea sa.

 Fantana de perete din marmura si cupru

     De asemenea, admirabila este si culoarea design-ului: marmura maro si tonurile de cupru luminos (marginile rotunjite sunt realizate din cupru adevarat) merg foarte bine impreuna, mai ales atunci cand se utilizeaza cele trei lumini tip halogen aflate in portiunea de sus a peretelui fantanii. Acestea lumineaza intreaga fantana intr-un mod foarte frumos. Aceste lumini nu au rolul de a lumina incaperea, dar cu siguranta, adauga un nivel de clasa si rafinament casei tale in timp ce alte decoratiuni pur si simplu nu reusesc acest lucru.

    Pompa este destul de linistita. Probabil ca nu o vei observa, decat daca o asculti cu atentie. Totusi, nu as recomanda amplasarea fantanii langa pat; sigur, este destul de linistita pentru o fantana arteziana, dar face zgomot. Aceasta este o fantana atractiva, ce te relaxeaza, in ciuda aspectului sau subtil.