Modele de canapele

Modele de canapele

 

Modele de canapele  Modele de canapele

    In prezent, achizitionarea unei canapele presupune atat functionalitate, cat si aspect. In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva modele de canapele ce ies din tipare, transformand incaperea in care sunt amplasate intr-un punct focal al locuintei.  
 

Canapeaua ce leviteaza

 

 Canapeaua ce leviteaza

    Canapeaua Grandbazaar este un produs autentic oriental, conceput de catre brand-ul turc Maybe Design si a fost prezentata recent la Viena Design Week. Nu stiu de ce au etichetat acest produs ca fiind o canapea, pentru ca arata mai mult ca un covor zburator sau ca un banca. Desi pare fragila, aceasta poate duce aparent greutati foarte grele.

Canapeaua Grandbazaar este un produs autentic oriental

Canapeaua de lenevit


    Designerul Min Lin Kiat a creat aceasta canapea ca o noua abordare a decoratiunilor pentru casa. Sub forma unei singure petale de floare, canapeaua poate fi aranjata individual sau, daca spatiul o permite, se pate introduce intregul set, plasat in jurul unei mese centrale. Avand forma unei farfurii, canapeaua permite economisirea spatiului, dar nu are spatar. Ideea pare destul de interesanta, si pentru moment este doar un concept interesant.

Canapeaua de lenevit

Combinatie 2 in 1 de canapele si cutie de depozitare


    Oamenilor le place sa aiba lucruri, o multime de lucruri, si, uneori, adunam atat de multe lucruri pentru care lipsa de spatiu devine o problema. Si odata cu trecerea timpului, aceasta problema pare sa creasca din ce in ce mai mult. Pentru a o rezolva Eamon Stevenson a conceput un concept de canapea cu dublu scop, o combinatie 2 in 1 de canapea si caseta de depozitare. Design-ul nu arata atat de bine, dar ideea este ceva care ar putea fi foarte utila intr-un spatiu restrans, si cine stie, poate cineva va vedea aceasta idee si va lucra mai mult la partea estetic.
 
 Combinatie 2 in 1 de canapele si cutie de depozitare