Hai sa fim ecologici!

Hai sa fim ecologici!


      Ti-ai schimat masina intr-una ecologica, stii de unde poti gasi mancare proaspata si naturala, ti-ai "inverzit" obiceiurile de consum si stii toate bazele de trai ecologic. Ce urmeaza? Casa ta. Locuinta este cel mai usor loc de a incepe sa fii ecologic. Exista sute de solutii usor de introdus in locuinta ta, totul pentru a reduce consumul de energie atat din punct de vedere al costului cat si in ceea ce priveste prezervarea mediului inconjurator.
 
Locuinta este cel mai usor loc de a incepe sa fii ecologic.
 

Adjusteaza temperatura


    Stabiliti-va termostatul la doua grade mai rece, iar aerul conditionat la doua grade mai cald. Abia vei observa schimbarea si in timp ce te vei simti mai confortabil, iar economiile la energie vor creste.

Adjusteaza temperatura cu un termostat

Stop deseurilor


    De secole, oamenii s-au bazat pe prosoape pentru curatarea in jurul casei. Apoi au aparut servetelele din hartie, prosoapele si hainele ceea ce a dus la aparitia depozitelor de deseuri. Nu e nevoie de a reduce numarul de paduri deja amenintate. De ce sa nu folosim servetele lavabile si prosoape de panza, pentru a ajuta mediul inconjurator?

Prosop din hartie cu derulare centrala

Produse ecologice de curatat


    Sunt atat de multe munci casnice si bunuri de uz casnic, care pot fi rapid transformate in lucruri ecologice, doar prin alegerea produselor potrivite pentru curatat. Poti folosi detergent, solutie pentru covoare, sapun, fertilizator pentru plante, gel de dus, sampon si multe altele, toate ecologice.

Produse ecologice de curatat

Impactul carbonului


    Evalueaza-ti impactul carbonului asupra casei tale cu ajutorul unui calculator ce masoara conditiile de viata cu impact redus de carbon. Dupa stabilirea zonelor de imbunatatire, poti incepe sa faci simple imbunatatiri cu ajutorul ideilor redate de calculator - unele includ sfaturile enumerate mai sus, dar exista, de asemenea, informatii despre compensarea de carbon, puterea verde, chiar si in ceea ce priveste schimbarile structurale ale luminii pe care le poti face.