LED-uri accesibile si versatile

LED-uri accesibile si versatile


    S-au dus zilele in care iluminatul era doar o caracteristica de fundal conceput pentru a te ajuta sa te orientezi in propria casa. In prezent, datorita evolutiei materialelor si a tehnologiei, asa cum sunt formele noi de LED-uri accesibile si versatile, au facut ca modul in care este luminata casa sa devina la fel de important ca si functionalitatea pe care o aduce un corp de iluminat.

LED-uri accesibile si versatile
 

Lampa din cutia de lapte


    Unii designeri se uita la cutia de lapte si vad abajururi. Daca mananci la miezul noptii in mod regulat sau daca te duci la munca la o ora intr-adevar oribila de dimineata, atunci lampa din cutia de lapte isi are locul pe masa ta de bucatarie. Lampa a fost conceputa de catre designerii Alexandru Adam si Steven Koch - ei furnizeaza toate componentele de care ai nevoie pentru a transforma o cana de lapte din plastic intr-un corp de iluminat practic si estetic cu un mesaj de mediu ambiguu.

Lampa din cutia de lapte

Corp de iluminat Solar Mobil


    Aceasta mare stralucitoare de nervuri din plastic este numita sistem de lumini mobil. Fiecare unitate de LED-uri contine celule solare ce sunt imbibate cu energie solara pe timpul zilei si o emit si in timpul noptii, agatate de tavan cu un fir de nailon folosit la pescuit. Nu este nevoie de o sursa de energie exterioara.

Corp de iluminat Solar Mobil

Sistem de iluminare camuflat


    Daca agati corpurile de iluminat in mijlocul camerei, cu siguranta, vei obtine un rezultat spectaculos, insa daca vrei ca iluminarea camerei sa fie cat mai discreta posibil, lampa Torn ar putea fi chiar ceea ce cauti tu. Fiecare unitate de LED-uri este conceputa a fi camuflata, facand parte din camera, dand impresia de tapet exfoliant ce emite o stralucire continua. Cele trei design-uri sunt denumite "Pielita" (“Hangnail”), "Ureche de caine" ( “Dog Ear") si "Fisura" (“Crevice”).

Sistem de iluminare camuflat

Faianta si lumina


    Designer-ul Hyomi Kim a regandit iluminarea camerei de baie (tot timpul un subiect complicat, deoarece baia este ultimul loc in care ti-ai dori lampi ce se balanseaza pe rafturi). Abordarea lui Kim este aceea de a construi luminile direct in perete sub forma de fasii de lumina ce fug in jurul marginii suprafetei cu faianta. Daca te simti creativ si putin narcisist, varietatea de forme din oferta ar putea sa-ti permita sa iti poti scrie numele pe perete.
 
 Faianta si lumina