Vopsirea cadrului din lemn la ferestre

Vopsirea cadrului din lemn la ferestre


Vopsirea cadrului din lemn la ferestre
 
 
 
 
 
 
Cadrul din lemn al ferestrelor poate fi un plus real pentru casa, mai ales daca ai restructurat toate piesele de mobilier si draperiile pentru a se potrivi. Lustruirea si vopsirea ramelor din lemn a ferestrelor pot fi, de asemenea, modalitati foarte bune de a incepe revizia decorului interior.
 
 
 
 
 
 
 
 
Cu toate acestea, vopsirea ramelor din lemn ale ferestrei nu este un procedeu la fel de usor pe cat te-ai gandi ca ar fi. De fapt, exista atat de multe detalii, incat un amator poate deteriora intreg cadrul, decat sa-l infrumuseteze. Deci, ai nevoie sa pastrezi anumiti pasi in minte, in timp ce incerci sa vopsesti cadrele din lemn ale ferestrei. In continuare sunt prezentate cateva dintre aceste sfaturi care te vor ajuta sa vopsesti fara pete.

Curata rama ferestrei prima oara: rama ferestrei trebuie curatata de orice resturi si trebuie indreptate marginile proeminente. Curatarea si slefuirea marginilor fac ca rama sa aiba un finisaj neted, iar vopsirea cadrului ferestrei da un aspect nou-nout - asa cum ti-ai fi dorit.
 
 Vopsire ferestre
 
Potriveste setul: ambianta din camera, precum si mobilierul si draperiile, au un rol important in proectul de vopsire. Acest lucru se datoreaza faptului ca daca nu ai potrivit culorile cu imprejurimile, nu vei avea niciodata o fereastra din lemn regala in casa ta!

Culori sobre functioneaza mai bine: asigura-te ca nuantele vopselei sunt sobre si nu prea stridente pentru gustul tau. De exemplu, intr-o camera care are mobilier negru si maro, cu draperii grele, nu este indicata folosirea culorilor precum galben sau portocaliu luminos, deoarece ar putea furniza un impact discordant pentru ochi. Contemporan sau nu, vopseaua pentru fereastra din lemn trebuie sa fie de bun gust.

Cadru ferestre

Banda pentru vopsea: poti folosi benzi sau creioane pentru a delimita zonele ce trebuie vopsite. Aminteste-ti sa nu utilizezi astfel de ustensile prea tare sau in linii opulente. Odata ce vopsirea s-a realizat, acestea ar putea fi greu de dezlipit de pe ferestre - si exista posibilitatea sa repeti procedeul, ca si o consecinta.